transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2015

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea
 Alte stiri la aceasta categorie

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte retele de telefonie mobila, care pot primi gratuit 10MB/ minut, atunci cand apeleaza orice numar din reteaua Vodafone. Toti utilizatorii primesc, in plus, in momentul inscrierii in campanie, un bonus de 1 GB.

“Este un moment revolutionar pentru piata de prepaid: Vodafone ofera tuturor utilizatorilor din Romania, gratuit, indiferent de retea, posibilitatea de a valorifica timpul petrecut vorbind la telefon prin acumularea de trafic de date in reteaua Supernet 4G, in limita a 10GB/luna. Spre exemplu, orice utilizator al Cartelei Vodafone care este apelat de catre un prieten din alta retea va primi gratuit 10 MB/ minut, la fel cum orice utilizator care apeleaza, din alta retea, un numar din reteaua Vodafone va primi si el tot 10 MB/minut”,  a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc gratuit, in limita a 10 GB/ luna, 10 MB/minut pentru orice apel primit din alta retea, 1 MB/ minut pentru fiecare apel primit din reteaua Vodafone, 1 MB/minut pentru fiecare apel efectuat in orice retea.  Traficul de date gratuit se poate acumula atat de catre utilizatorul care initiaza apelul, cat si de cel care primeste apelul, astfel:

Daca un client al altei retele de telefonie mobila apeleaza un utilizator aflat in reteaua Vodafone, ambii primesc 10MB/ minut, cu conditia ca fiecare sa fie inregistrat in campanie. Pentru a acumula traficul de date, clientul altei retelei de telefonie mobila trebuie sa se inregistreze, prin SMS la numarul 0722101010, direct pe www.vodafone.ro sau in aplicatia MyVodafone, prin asocierea unui numar de Cartela Vodafone pe care va primi bonusurile.

Numarul asociat poate fi un numar deja existent sau un numar nou, ce poate fi obtinut gratuit, la cerere, in reteaua de magazine Vodafone si/sau a partenerilor sau prin curier, prin completarea adresei de livrare pe site.

Daca un utilizator al Cartelei Vodafone apeleaza un alt numar din reteaua Vodafone, ambii primesc 1 MB/ minut, cu conditia ca fiecare sa fie inregistrat in campanie. Utilizatorul Cartelei Vodafone primeste tot 1MB/ minut pentru orice apel catre un numar din alta retea. Inscrierea in campanie se poate face prin SMS gratuit la 0722101010, pe www.vodafone.ro sau in aplicatia MyVodafone. 

Traficul de date acumulat se aloca de doua ori pe luna, maxim 5GB/ la fiecare 15 zile. Traficul de date obtinut prin campania “Vorbesti, Net primesti” se consuma cu prioritate, inaintea oricarui alt bonus, a extraoptiunii sau a creditului si este valabil doar pe teritoriul Romaniei. Pentru a verifica numarul de MB acumulat sau data la care se va primi urmatorul bonus, se trimite un SMS gratuit la 0722101010, cu textul INFO. Campania “Vorbesti, Net primesti” este valabila in perioada 05 octombrie 2015 – 15 noiembrie 2015, cu posibilitate de prelungire. Mai multe informatii despre noua oferta sunt disponibile pe www.vodafone.ro/cartela.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar