transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-09-2016

Xerox deschide un nou Centru de Suport Global in Bulgaria

Xerox deschide un nou Centru de Suport Global in Bulgaria
 Alte stiri la aceasta categorie

Xerox deschide un nou Centru de Suport Global (Global Contact Centre - GCC) in Sofia, Bulgaria. Acesta este al treilea centru din Europa care ofera suport companiilor mici si mijlocii pentru servicii de management al documentelor prin intermediul retelei de parteneri (Xerox Partner Print Services - XPPS). GCC Bulgaria se alatura centrelor din Lisabona, Portugalia si Dublin, Irlanda.

Noul centru furnizeaza servicii de customer care clientilor din Romania, Polonia, Slovacia si Cehia. GCC Bulgaria va prelua toate atributiile centrului din Lisabona, oferind servicii proactive, cum ar fi comandarea automata de consumabile sau remedierea in timp real a anumitor incidente.

GCC Bulgaria reprezinta un punct de contact unic pentru utilizatorii finali, unde li se raspunde in limba nativa la cererile telefonice sau de pe portal. Centrul se ocupa de managementul intregului proces, de la deschiderea incidentelor si pana la solutionarea acestora, precum si de rezolvarea incidentelor la telefon sau conectarea de la distanta la echipamentele Xerox si non-Xerox.

”Unul din beneficiile serviciilor de management al documentelor Xerox, oferite prin intermediul partenerilor Xerox Partner Print Services, este reprezentat de cresterea disponibilitatii flotelor firmelor mici si mijlocii, iar multumita centrului de suport global, putem face asta in timp real”, spune Florin Sudor, Xerox Partner Print Services Manager, Xerox Romania.

”De exemplu, operatorii vorbitori de limba romana au acces la mai multe tipuri de echipamente Xerox si non-Xerox si pot remedia probleme minore – cum ar fi blocajele de hartie si configurarea unor dispozitive sau aplicatii – telefonic sau prin conectarea la dispozitiv de la distanta.

30% din incidentele raportate pentru echipamente Xerox si non-Xerox pot fi rezolvate de catre operatori”.

In Romania, programul Xerox Partner Print Services a fost lansat in 2012 si include 7 furnizori de servicii de management al documentelor acreditati, prin intermediul carora Xerox ajuta clientii din principalele zone ale tarii: Arad, Bacau, Bucuresti, Cluj, Ia?i si Timis. Companiile mici si mijlocii din diverse industrii, cum ar fi auto, productie, educatie, servicii si produse farmaceutice, pot, astfel, beneficia de solutiile de management al documentelor de la Xerox.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar