transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2015

Xerox lanseaza la IMW 2015 Adaptorul Wireless pentru Solutii de Imprimare

Xerox lanseaza la IMW 2015 Adaptorul Wireless pentru Solutii de Imprimare
 Alte stiri la aceasta categorie

Xerox lanseaza Adaptorul Wireless pentru Solutii de Imprimare care simplifica procesul de tiparire mobila si ofera solutii rapide si eficiente utilizatorilor. Dispozitivul este prezentat, pentru prima oara in Romania, in cadrul Internet & Mobile World 2015.

“Adaptorul wireless Xerox este un echipament compact, usor de instalat, de configurat si de gestionat prin intermediul oricarui browser web”, explica Sergiu Pop, Product and Marketing Manager Xerox Romania. “Ne dorim, prin intermediul acestui dispozitiv, sa cream o noua experienta de utilizare a echipamentelor de imprimare Xerox, care sa faciliteze activitatile zilnice.”

Dispozitivul permite conectarea wireless a echipamentelor de imprimare, chiar si in lipsa unei retele Wi-Fi preexistente. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a-si conecta dispozitivul mobil iOS sau Android la orice imprimanta sau echipament multifunctional Xerox, doar cupland noul dispozitiv la reteaua ethernet a echipamentului. Conexiunea nu afecteaza procesele in curs de desfasurare, cum ar fi imprimarea si scanarea, trimiterea de faxuri prin LAN (Local Area Network) sau redirectionarea faxurilor prin e-mail.

In plus, Adaptorul Wireless pentru Solutii de Imprimare permite tiparirea unei game largi de fisiere - Microsoft Word, Excel, PowerPoint sau PDF - si elimina nevoia achizitionarii si instalarii unor aplicatii sau programe suplimentare. Utilizatorii beneficiaza de integrare completa cu solutii precum Apple AirPrint, Google Cloud Print v.2.

0 sau Mopria si de conectivitate Wi-Fi sau Wi-Fi Direct. Astfel, indiferent de mediul de lucru, de echipamentele folosite sau de sistemul de operare, dispozitivul se adapteaza nevoilor utilizatorului modern.

Nu in ultimul rand, dispozitivul asigura un nivel superior de securitate a datelor, incluzand o criptare de 256 de biti, fiind compatibil cu numeroase protocoale de securitate. De asemenea, Adaptorul Xerox permite conectarea doar prin atingere, prin intermediul tehnologiei NFC (NFC “tap-to-print”).

La Internet & Mobile World 2015, vizitatorii pot testa personal Adaptorul wireless, pot sa-şi faca fotografii la standul Xerox, inclusiv cu telefonul personal si pot imprima apoi pozele prin intermediul noului dispozitiv. Imprimarea se realizeaza direct, fara a mai fi nevoie de instalarea unor programe aditionale sau de folosirea unei retele Wi-Fi.

Tot la standul Xerox vizitatorii pot urmari demonstratii efectuate de specialisti si pot vedea cum lucreaza o serie de echipamente multifunctionale, printre care WorkCentre 6027, ColorQube 8580, WorkCentre 6655 si Phaser 7800, tehnologia ConnectKey si cerneala solida Xerox.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ajibaye
At last! Something clear I can unddnstare. Thanks!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar