transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-02-2016

ZebraPay - compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere in top INC. 5000 Europe

ZebraPay - compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere in top INC. 5000 Europe
 Alte stiri la aceasta categorie

ZebraPay este compania românească de software cu cea mai mare crestere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasată în primii 1% dintre nominalizati, cu o crestere de 983%, în ultimii 3 ani. Anul trecut, compania a devenit lider de piată în industria terminalelor de plăti self-service, ajungând să opereze peste 1.800 de terminale la nivel national.

„Anul 2015 a fost un an important pentru noi, când, culegând roadele celorlalti ani de muncă am devenit lideri de piată si am avut cresteri semnificative pe toate sectoarele. După ce am ocupat locul 85 în clasamentul Deloitte Fast 500 EMEA 2015, intrarea în topul Inc. 5000 Europe este o nouă recunoastere a realizărilor noastre de care suntem foarte mândri”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

În anul 2015, compania a procesat plăti în valoare de 63 de milioane de euro, înregistrând o crestere de 180% fată de anul precedent. Numărul de tranzactii procesate anul trecut a crescut cu 138%, de la 1,7 la 4,1 milioane.

Numărul de tranzactii zilnice a atins pragul de 25.000.

„Anul acesta asteptăm, cu sigurantă, dublarea sumelor procesate si a numărului de tranzactii. România este în continuare o piată predominată de plătile în numerar, motiv pentru care românii găsesc foarte la îndemână serviciile oferite de compania noastră”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Compania a acordat o atentie deosebită si portofoliului de servicii oferite clientilor. Până în prezent există 94 de servicii, printre care amintim: plata facturilor, a ratelor, a rovinietei, reîncărcarea cartelelor prepaid, plăti online, monedă virtuală, bilete de tren si bilete la spectacole.

ZebraPay oferă o metodă simplă si rapidă de efectuare a plătilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăti cu numerar pentru o gamă largă de produse si servicii: plăti facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăti online, monedă virtuală, bilete de tren, bilete la spectacole si multe altele.

Compania detine cea mai mare retea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate in  peste 300 de localităti din tară. Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile retele de retail, în universităti, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar