transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2015

Zitec va investi 150.000 euro in doua start-up-uri europene, din Londra si Amsterdam

Zitec va investi 150.000 euro in doua start-up-uri europene, din Londra si Amsterdam
 Alte stiri la aceasta categorie

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicatii online, a luat recent decizia de a investi 150.000 de euro în două start-up-uri din Europa de Vest. Primul dintre acestea, Citinite, este axat pe furnizarea unor instrumente de marketing si promovare către organizatorii de evenimente din întreaga lume, adresându-se în primă fază pietei londoneze, în timp ce al doilea start-up, cosQuare, va crea o comunitate internatională de cumpărături online, cu focus global.

„Investitiile în start-up-uri fac parte din strategia noastră de crestere si extindere internatională, iar pentru începutul acestui an am decis să ne concentrăm pe două start-up-uri din Europa de Vest. Avem încredere în potentialul acestor două echipe si plănuim să fim implicati activ în dezvoltarea lor, nu doar în ceea ce priveste zona de software si consultantă IT, ci si în ceea ce priveste consultanta de business”, a declarat Alexandru Lăpusan, CEO si co-fondator Zitec.

Citinite este un instrument de marketing inteligent pentru viata de noapte, care îsi propune să devină resursa principală pentru promovarea evenimentelor la nivel global, oferindu-le organizatorilor o solutie digitală foarte precisă si eficientă, care să le permită un grad foarte ridicat de interactiune cu publicul lor tintă.

În versiunea sa initială, solutia mobilă oferită de Citinite va permite organizatorilor de evenimente si managerilor de localuri să îsi publice si să îsi promoveze evenimentele desfăsurate în diverse locuri din Londra, în timp ce utilizatorii finali vor primi recomandări de evenimente, în functie de preferintele lor.

Echipa Citinite si Zitec s-a concentrat până acum pe definirea produsului initial, iar în momentul de fată Zitec este aproape de finalizarea si livrarea primei variante a proiectului (MVP). Lansarea este programată pentru luna aceasta în Londra, urmând ca în cursul acestui an Citinite să devină disponibilă pe tot teritoriul Marii Britanii, dar si în orase precum New York, Boston sau Hong Kong.„Zitec a iesit în evidentă datorită disponibilitătii de a veni cu idei noi si dorintei de a crea relatii pe termen lung cu partenerii. Până acum, rezultatele au fost excelente, iar platforma noastră a beneficiat enorm de pe urma experientei variate a specialistilor Zitec. În plus, tematica Star Trek din biroul lor este cu sigurantă un bonus important!”, a spus, la rândul său, Josh Krysiak, fondatorul Citinite.

cosQuare intentionează să devină prima retea de socializare dedicată companiilor, incluzând totodată optiunea unică de cumpărare imediată. Astfel, cumpărătorii care interactionează prin intermediul acestei platforme pot discuta, analiza si cumpăra produse direct de pe cosQuare, fără a mai fi redirectionati către site-urile companiilor sau ale unor distribuitori.

Companiile au la dispozitie instrumente aditionale de marketing si vânzări, inclusiv posibilitatea de a crea si a gestiona magazine online prin intermediul cosQuare, unde îsi vor putea vinde produsele. Toate acestea au ca scop crearea unei experiente noi pentru cumpărători si cresterea volumului de vânzări pentru companii, prin oferirea unei legături directe între cele două părti, utilizând conversia directă în locul publicitătii.

Ca si în cazul start-up-urilor sustinute anterior, Zitec s-a concentrat, alături de cosQuare, pe crearea produsului initial, aflat acum în curs de dezvoltare, dar si pe atragerea unui număr important de investitori si consultanti. Lansarea software-ului este preconizată pentru ultimul trimestru din acest an.

„Am găsit în Zitec un partener potrivit pentru cosQuare, în special datorită experientei lor în domeniul start-up-urilor. Am comunicat excelent, atât cu Alexandru, CEO-ul lor, cât si la nivel managerial, si apreciez pe deplin know-how-ul si competentele din cadrul acestei companii”, a declarat Duco Hiensch, fondatorul cosQuare.

Până în prezent, Zitec a investit în special în start-up-uri din SUA, precum Zipongo, Online.Tv, VideoPublishing.com sau Huddlehero.com, Citinite si cosQuare fiind primele start-up-uri din vestul Europei în care compania românească a decis să investească.

De asemenea, până acum Zitec a investit si într-un start-up românesc, editura de benzi desenate HAC!BD, deja populară pe piata locală datorită revistei Harap Alb continuă.

Zitec este una dintre companiile lider în industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe, precum si servicii de online marketing.

Cu un ritm de crestere anual sustinut, afaceri de 3,3 milioane euro în 2014 si circa 50% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru clienti din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat si pe plan local prin referintele primite din partea unor clienti de top, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion sau Network One Distribution.

Zitec sprijină si investeste în companii aflate în primele stadii de dezvoltare, oferind servicii tehnice si consultantă în afaceri, precum si sustinere financiară. Printre companiile din portofoliul Zitec se numără: Zipongo.com (SUA), VideoPublishing.com (SUA), Citinite (Marea Britanie), cosQuare (Olanda) si editura HAC!BD (România).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar