transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2017

Aniversare Praktiker 15 ani in Romania - campanie ce ofera ca premiu un apartament in Bucuresti

Aniversare Praktiker 15 ani in Romania - campanie ce ofera ca premiu un apartament in Bucuresti

Praktiker, primul şi unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de DIY din România, aniversează 15 ani de activitate pe piaţa locală şi îşi răsplăteşte clienţii cu un cadou pe măsură: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, aflat în ansamblul PALLADIUM RESIDENCE.

De 15 ani, Praktiker România transformă casele milioanelor de clienţi care trec pragul magazinelor sale în „acasă”. În fiecare dintre cele 27 de magazine, aflate în 23 de oraşe la nivel naţional, clienţii Praktiker pot găsi soluţiile optime de amenajare: o gamă largă de produse de DIY şi servicii adaptate nevoilor clienţilor. 


Praktiker România s-a menţinut întotdeauna foarte aproape de dorinţele şi aşteptările clienţilor săi, oferindu-le produse de top, unele dintre acestea regăsindu-se exclusiv în magazinele retailerului DIY, la preţuri competitive în piaţă. Cei 15 ani de succes local confirmă, o dată în plus, faptul că strategia de business „de a plasa clientul pe primul loc”, pe care Praktiker a ales să o urmeze, este cea mai bună.

Anul aniversar le aduce clienţilor Praktiker cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY până în acest moment. Astfel, toţi cei care achiziţionează în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017 produse de cel puțin 500 RON din magazinele Praktiker din întreaga țară sau din magazinul online pot participa la tombola pentru un apartament la cheie în București, în Palladium Residence. Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3717 sau direct pe www.praktiker.ro. Mai multe bonuri înscrise înseamnă mai multe şanse de reuşită!

„Aşa cum i-am obişnuit deja pe clienţii noştri, la Praktiker au doar avantaje! Ne dorim să marcăm primii 15 ani de activitate Praktiker în România printr-o campanie dedicată lor.

Astfel, le dăm ocazia de a se înscrie în tombola pentru cel mai valoros cadou oferit de un retailer DIY, o locuinţă care va schimba viaţa fericitului câştigator şi a familiei sale.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

În 2002, Praktiker pătrundea pe piaţa din România prin deschiderea primului magazin. În contextul în care nevoile de amenajare a locuinţei şi grădinii erau suplinite de micile magazine cu o ofertă limitată de produse, retailerul a fost pionierul pieţei locale, aducând românilor un nou concept: comerţul de tipul Do-It-Yourself. Formatul modern de magazin, cu o mare varietate de produse şi servicii, a avut foarte mare succes pe piaţa din România, conducând la o dezvoltare rapidă a acestui segment în decursul a câţiva ani.

Între 2002 şi 2006, reţeaua Praktiker a început extinderea pe piaţa din România, prin deschiderea de noi magazine, pentru a fi cât mai aproape de consumator. Inaugurarea celor 11 noi locaţii a asigurat companiei o mai bună acoperire, precum şi posibilitatea de a-şi îmbunătăţi gama de servicii în acord cu nevoile şi solicitările clienţilor. Praktiker a pus întotdeauna clientul pe primul loc.

2006 şi 2008 sunt consideraţi cei mai dinamici ani de până acum, în ceea ce priveşte extinderea reţelei Praktiker pe piaţa autohtonă. Atât în 2006, cât şi în 2008 s-au deschis câte cinci noi magazine în ţară. La sfârşitul anului 2008, Praktiker România număra deja cel de-al 25-lea magazin, fiind prezent în 21 de oraşe diferite.

În 2012, Praktiker avea 27 de magazine, în 23 de oraşe din ţară, comercializând peste 40.000 de produse necesare amenajării casei şi grădinii. În plus, Praktiker oferă o gamă variată de servicii post-vânzare, concepute pentru a răspunde necesităţilor diverse ale clienţilor: transport la domiciliu al produselor achiziţionate, servicii de cusut draperii şi perdele, comenzi speciale realizate la cererea clienţilor, combinare cromatică, servicii şi soluţii financiare şi multe altele.
Mai mult, tot în 2012 s-a lansat şi programul de fidelizare a clienţilor, unic în piaţa de DIY, prin care aceştia primesc reduceri pe viaţă de 5% sau chiar 10%, în funcţie de nivelul cumpărăturilor.

În 2016, un alt program Praktiker, tot unic în piaţa de DIY în care activează compania, îşi propunea fidelizarea meşterilor. Prin acest program, meşterii beneficiază de un plus de avantaje la achiziţii, returnând o parte din banii cheltuiţi sub formă de vouchere de cumpărături.

Praktiker România a venit şi mai aproape de clienţii săi prin lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro, în aprilie 2016, cu o varietate de peste 20.000 de produse, la aceleaşi preţuri ca în magazinele fizice. Numărul produselor disponibile în magazinul online va creşte de la o lună la alta, astfel încât toate produsele din magazinele fizice să fie disponibile şi pe www.praktiker.ro. Procesul de îmbunătăţire a magazinului online va continua şi în perioada următoare, pentru a oferi clienţilor Praktiker cea mai bună experienţă la cumpărături, chiar din confortul propriei locuinţe.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar