transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-03-2017

Aplicatie ce rasplateste vizitele si cumparaturile la Mega Mall si Promenada

Aplicatie ce rasplateste vizitele si cumparaturile la Mega Mall si Promenada

NEPI, cel mai dinamic investitor imobiliar din România și dezvoltatorul Mega Mall și Promenada, lansează a-Ha!, cea mai avansată aplicație pentru centrele comerciale din România. Aplicația a-Ha! răsplătește utilizatorii cu beneficii exclusive și cadouri pe alese pentru cumpărăturile făcute în Mega Mall sau Promenada, precum și pentru alte interacțiuni offline sau online, cum ar fi timpul petrecut în magazinele preferate sau accesarea website-urilor celor două centre.

Principalele beneficii ale aplicației a-Ha! sunt:

1. Îți alegi singur cadourile pentru care aduni puncte. Fiecare vizită și orice cumperi, fie din Mega Mall, fie din Promenada, te aduc mai aproape de a primi exact ce-ți dorești!

2. Dacă ai nevoie de inspirație, vrei să știi cele mai noi tendințe din magazine și recomandări atent alese special pentru tine, de acum poți intra pe a-Ha! Cele mai tari brand-uri sunt deja aici.

3. Nu trebuie să mai cauți tu cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri. De acum, te caută ele pe tine, direct pe smartphone-ul tău!

4. Doar printr-o atingere ai acces la informații despre toate magazinele preferate, precum și despre tot ce este nou în Mega Mall și Promenada.

5.

Design-ul este minimalist și atrăgător, iar preferințele tale sunt în centrul atenției, întrucât aplicația a-Ha! îți oferă conținut croit pe ceea ce îți place.

6. Ai acces gratuit la rețeaua Wi-Fi a celor două centre comerciale, deci te poți bucura de aplicație fără grija consumului de date.

„Ne adaptăm mereu nevoilor clienților noștri și lucrăm constant pentru a ne menține serviciile la standardele înalte cu care s-au obișnuit până acum. Am dezvoltat aplicația a-Ha! pentru că ne-am dorit să le oferim tuturor celor care ne trec pragul o experiență de shopping modernă și personalizată și, în egală măsură, să îi răsplătim pentru alegerile făcute în Mega Mall și Promenada. Aplicația este în strânsă legătură cu întreg ecosistemul celor două centre comerciale și este o extensie firească și foarte ușor de folosit a experienței offline.” spune Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să-și descarce aplicația și să-și creeze un cont – fie direct în aplicație, după instalare, fie pe oricare dintre site-urile www.promenada.ro sau www.megamallbucuresti.ro.

Scanând bonurile de cumpărături, dar și mult mai simplu – doar trecând pragul unui magazin sau petrecând timp încercând produsele preferate în Mega Mall sau Promenada, utilizatorii a-Ha! adună puncte în schimbul cărora pot primi cadouri la alegere. Numărul de bonuri ce pot fi scanate pe durata unei zile este nelimitat, atât timp cât acestea provin din magazine diferite.

Mai mult, la următoarea vizită în Mega Mall sau Promenada, toți cei care au aplicația a-Ha! instalată pe telefon vor primi automat informații despre oferte și reduceri, unele disponibile în exclusivitate pentru ei.

Lista de cadouri oferite prin aplicația a-Ha! se schimbă în funcție de numărul de revendicări și de perioada de valabilitate pe care o are fiecare produs în aplicație. Cadourile sunt valabile în limita stocului disponibil, dar dacă utilizatorii nu găsesc ceva ce-și doresc, pot aștepta să vadă ce opțiuni noi apar.

Special pentru Promenada, aplicația a-Ha! include și un program corporate ce oferă reduceri și beneficii extra utilizatorilor care sunt angajați în cadrul companiilor înrolate în acesta. Înrolarea companiilor, precum și cea a utilizatorilor, este foarte simplă - un reprezentant oficial al companiei trebuie să ia legatura cu echipa Promenada printr-un e-mail la adresa mall@promenada.ro, oferind numărul de angajați care doresc înrolarea în program. Echipa Promenada va trimite coduri unice promoționale pe care aceștia le pot introduce în opțiunea de setări din secțiunea „Profil”, după ce și-au creat contul.

Aplicația a-Ha! este o completare a demersurilor pe care grupul NEPI le face în vederea îmbunătățirii experienței vizitatorilor centrelor comerciale din portofoliu, prin intermediul noilor tehnologii. Încă din 2015, compania investește în implementarea de noi soluții digitale de detectare și analiză a comportamentului vizitatorilor centrelor comerciale din rețea, prin intermediul conexiunii wi-fi. Recent, NEPI a unificat ecosistemele digitale ale tuturor centrelor comerciale din grup prin implementarea unui sistem de single sing on, prin care utilizatorii pot accesa site-urile sau aplicațiile oricărui centru comercial cu aceleași date de logare.

Aplicația a-Ha! este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, și poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în București de grupul de investiții și dezvoltare NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, acesta acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de 75.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, ce găzduiește în prezent 220 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Mega Mall aduce și o serie de premiere în retailul românesc, care le oferă bucureștenilor experiențe unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, cinematograful Cinema City cu 14 săli și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

NEPI este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE) și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung. De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România, Serbia, Slovacia, Croația și Cehia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile orașe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.
 

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva  şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia, Slovacia, Croația și Cehia. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar