transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-02-2017

Bonusurile, cadourile, gratuitatile - de mare efect in marketing, in orice domeniu

Bonusurile, cadourile, gratuitatile - de mare efect in marketing, in orice domeniu

Dincolo de discounturi, consumatorii raspund foarte bine in campaniile de marketing la mecanismele prin care le este rasplatita fidelitatea. Volumul mare de produse sau servicii pentru care clientul plateste vine astfel la pachet cu bonusuri, cadouri, suplimente gratuita. Pentru ca acest sistem sa fie eficient, consumatorului ii sunt comunicate inca de la inceput "regulile jocului": cumperi X, primesti Y.

In comertul de tip FMCG, in supermarketuri si mai ales hipermarketuri, promoterii sunt parte obisnuita in "peisaj" in special in week-enduri. Acestia impulsioneaza vanzarile prin mecanisme de marketing si sales bazate pe concursuri cu premii sau pur si simplu prin gratuitati garantate, in anumite conditii.

Cadourile si bonusurile valorice sunt foarte populare (si eficiente) si pe piata bunurilor de larg consum. Vedem adesea campanii promotionale in cadrul carora cumperi spre exemplu o masina de spalat si primesti un aspirator cadou. Sau, alta varianta, cumperi un aparat frigorific si primesti un cupon valoric pe care il poti folosi ulterior la cumparaturi.

Sisteme de acest gen se intalnesc tot mai des si in alte domenii de business.

Spre exemplu, o banca ofera astfel de bonuri cadou pentru cumparaturi la fiecare credit ipotecar acordat si chiar pentru persoanele ce recomanda un client de credit ipotecar (recompensa de tip afiliere).

Si pentru ca tot am ajuns la banking, merita amintite aici numeroasele exemple de carduri de credit ce ofera cashback direct sau acumulare de puncte bonus. Aceste puncte se pot transforma de asemenea in bani sau pot fi utilizate la cumparaturi ori pentru anumite servicii, in campanii de marketing suprapuse (de exemplu, daca platesti cu punctele generate pe un astfel de card intr-o retea de cinematografe, in anumite zile ai un bilet bonus la unul cumparat).

Campanii de marketing ce presupun oferirea de gratuitati se observa in fel de fel de domenii. Cumperi spre exemplu o masina de la un dealer auto si primesti 50% reducere la orice optiuni suplimentare adaugate. In real estate, au existat campanii ce promiteau o masina bonus la o casa achizitionata sau o masina oferita prin tragere la sorti pentru cei ce cumpara un apartament intr-un bloc nou.

Pana si in industria de pariuri online observam un mare accent pe promovare a promotiilor, mai ales a bonusurilor de bun venit oferite de agentiile de pariuri sportive licentiate in Romania. Mecanismele sunt obisnuite si la nivel international in aceasta industrie, adresea utilizandu-se un cod bonus pentru a accesa ofertele de top, aparent "secrete", furnizate in general prin intermediul unor afiliati.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar