transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2020

Cum pot fi alese corect cele mai bune generatoare de curent diesel

Cum pot fi alese corect cele mai bune generatoare de curent diesel

Obtinerea unui generator care sa poata face fata tuturor nevoilor de curent electric este unul dintre cele mai critice aspecte ale deciziei de cumparare. Indiferent daca sunteti interesat sa folositi generatorul constant sau doar ca rezerva, daca noul generator nu poate satisface cerintele specifice, pur si simplu nu va face nimanui niciun bine, deoarece poate pune stres nejustificat asupra unitatii si poate chiar deteriora unele dintre dispozitivele conectate la aceasta. Pentru a alege cele mai bune generatoare de curent diesel este necesar sa fie luate in calcul mai multe aspecte importante.

Variatii ale dimensiunilor generatorului

Cu cele mai noi progrese in domeniul ingineriei electrice, generatoarele sunt acum disponibile intr-o gama larga de dimensiuni. Generatoarele cu capacitati de alimentare intre 5kW si 50kW sunt disponibile pe pietele de uz personal si casnic, in timp ce generatoarele industriale sunt  de la 50kW la peste 3 Megawati. Grupuri electrice utile si portabile sunt disponibile pentru locuinte, RV-uri si birouri mici, dar intreprinderile mai mari, centrele de date, cladirile, instalatiile si aplicatiile industriale trebuie sa utilizeze generatoare industriale de dimensiuni mult mai mari pentru a satisface cerintele lor de putere. In acest sens se recomanda generatoare de curent profesionale.

Cata putere trebuie sa ofere generatorul?

Multi oameni cred ca generatoarele mai mici pot fi utilizate pentru energia electrica de rezerva, deoarece acestea nu functioneaza tot timpul.

Acesta nu este doar un mit, dar poate fi de fapt o practica foarte daunatoare. Din pacate, generatorul subdimensionat este una dintre cele mai frecvente greseli comise de cumparatori. Nu numai ca implica riscuri de deteriorare a generatorului, dar poate  deteriora alte elemente conectate la acesta, poate crea situatii periculoase si chiar poate limita productivitatea generala a unitatii si / sau afacerii care se bazeaza pe generator.
Pentru a cumpara un generator curent este necesar sa se tina cont de faptul ca un generator mai mare este mult mai bun decat unul mic.

Cunoasterea cerintelor

Pentru asta se recomanda urmarea pasilor:

Faceti o lista cu elementele care trebuie alimentate de generator;

Notati puterea de pornire si rulare a articolelor respective;

Calculati cerintele de putere totala in KVA sau KW;

Obtinerea unei puteri de pornire si rulare corecte a dispozitivelor pe care intentionati sa le alimentati este cruciala pentru calcularea cerintelor de putere exacte. In mod normal, le veti gasi pe placuta de identificare sau in manualul proprietarului care vine in cutia fiecarui dispozitiv, instrument, aparat sau alt echipament electric.

Se intampla adesea sa pierdeti manualul proprietarului sau, din anumite motive, nu puteti gasi specificatia privind cerintele de alimentare ale instrumentelor si / sau ale altor dispozitive electrice pe care le conectati la generator.  In functie de tipul si numarul de dispozitive si de modul in care generatorul este programat sa fie utilizat, exista cateva moduri diferite de calculare a cerintelor de putere:

Un singur generator pentru intreaga instalatie;

Mai multe motoare care functioneaza simultan;

Avand in vedere toate aceste aspecte este mult mai usor sa fie alese generatoarele potrivite.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar