transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-06-2017

Nicio afacere fara SEO - noul standard online

Nicio afacere fara SEO - noul standard online

Indiferent de domeniul in care activeaza o firma, indiferent daca este o afacere ce vinde produse sau servicii, indiferent de mediul principal de desfasurare a activitatii (online sau offline), nicio firma nu mai poate "trai" in mod optim fara SEO. Aceasta este realitatea momentului, noul standard in afaceri.

Interesant este ca de optimizare seo au nevoie nu doar firmele ce vand online (magazine online, reviste online etc.), ci si afaceri cu activitati 100% offline, dar care sunt obligate de actualul context social sa isi caute clienti inclusiv pe internet. Totul tine de modul in care consumatorii folosesc mediul online - tot mai intens, pentru a se informa, inainte de orice decizie de achizitie sau inainte de orice decizie de colaborare cu un prestator de servicii.

Sa luam exemplul unei firme de mobila la comanda sau a unei firme ce ofera servicii de curatenie. In ambele cazuri, vorbim de activitati offline, dar partea de informare se va face simplu pe internet. Consumatorul modern, activ, stie ca online gaseste totul simplu.

Astfel, va cauta pe motoarele de cautare, dar se va baza si pe informatiile pe care le gaseste in alte medii, tot pe internet: site-uri, bloguri, forumuri, retele de socializare...

Asadar, cum sa-ti permiti, ca afacere, sa nu fi online?! Ratezi oportunitati imense. Chiar si un magazin cu produse traditionale, care vinde exclusiv offline, se poate promova usor pe internet, astfel incat publicul tinta sa stie de existenta lui intr-o anumita locatie. Astfel, chiar si comertul offline se poate baza pe online!

"De fiecare data cand un utilizator introduce un cuvant sau o expresie in campul de cautare al motorului de cautare, el va obtine o lista de rezultate, mai relevante sau mai putin relevante, referitoare la acea cautare. Sigur ca apare intrebarea, de ce unele site-uri au relevanta SEO mai mare fata de altele, de ce unele apar pe primele pagini si altele nu. Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare se regaseste in utilizarea tehnicilor de optimizare SEO, adica search engine optimization", explica reprezentantii unei firme specializate tocmai in domeniul SEO si al promovarii online in general.

Se poate consulta online oferta servicii seo de la seocom.ro sau se poate solicita o oferta personalizata. Foarte important este pentru o afacere sa colaboreze doar cu experti in domeniul promovarii online, doar cu firme cu experienta relevanta, care pot garanta un anumit standard in zona de SEO.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar