transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-04-2017

PRwave.ro implineste 12 ani de activitate

PRwave.ro implineste 12 ani de activitate

PRwave.ro, site de stiri din afaceri, marketing si comunicare, implineste 12 ani. Lansat pe 18 aprilie 2005, PRwave a fost primul website din România dedicat imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri. Accentul a fost pus pe articole si case studies, insa in timp pe www.prwave.ro au ajuns sa se publice zilnic foarte multe stiri de interes general.

In prezent, pe PRwave apar intre 30 si 50 de stiri pe zi din domenii variate – afaceri, IT, financiar, marketing, media, evenimente, auto, velo etc. - dar si materiale in exclusivitate scrise de specialisti in marketing si relatii publice in cadrul rubricilor Experts' Opinion si Case Studies. O alta sectiune importanta a site-ului este Books Wave, o rubrica in care sunt prezentate carti - atât de timp liber, cât si lucrari din marketing, comunicare, advertising sau afaceri.


PRwave a inceput 2017 cu un nou template si cu o noua platforma, in urma trecerii de la Joomla la Wordpress, ceea ce a facut ca site-ul sa fie si mai usor de navigat de catre toti vizitatorii.


"Ma bucur ca am ajuns la cea de-a douasprezecea aniversare a PRwave.

Acest lucru nu se putea fara ajutorul celor care au fost aproape de PRwave in aceasta perioada si profit de ocazie pentru a le multumi tuturor. Am pornit la drum dorind sa creez un site unde sa existe materiale in exclusivitate dedicate domeniului relatiilor publice, insa in timp site-ul s-a dezvoltat si am ajuns astazi sa fim o sursa importanta de informare prin intermediul stirilor publicate. Am adaugat constant noi rubrici pentru a deveni un site cât mai complet si am sustinut, in calitate de parteneri media, evenimente nationale si internationale," a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave si director general PRwave International.


"Am aflat pentru prima data de PRwave.ro pe bancile facultatii, la un seminar, de la o profesoara tânara care ne recomanda resurse pentru documentare. Mi-am notat silabisit numele, am cautat acasa si am ramas… hooked, cum s-ar spune. Intâi de nevoie, apoi de placere. Cu timpul am ajuns sa o cunosc si sa leg o prietenie cu Loredana Pascal. O pretuiesc pentru ca este un om cald si bun, un profesionist perseverent si pentru ca reuseste sa mentina viu un site fara sa faca un compromis la nivel de continut, doar pentru monetizare. E un lucru rar si foarte foarte valoros! La multi ani, PRwave.ro!" - Alina Galeriu, managing partner, Galeriu & Partners PR.


"In conditiile in care maxim 1% dintre companiile inregistrate in România au Departamente sau Responsabili de Comunicare si Relatii Publice – si doar cateva sute au contracte cu agentii de specialitate – faptul ca acum 12 ani PRwave a avut curajul sa fie prima platforma independenta dedicata imaginii & comunicarii de brand reprezinta un adevarat pionierat.
 Mereu la curent cu noutatile, interfata https://www.prwave.ro/ upgradata recent asigura o experienta placuta internautilor. Ne citim acolo!" - Mihaela Petrovan, General Manager More than Pub

"Sunt bucuroasa ca am ocazia sa felicit pentru primii 12 ani unul din site-urile de referinta in domeniul comunicarii si PR-ului de la noi. PRwave este locul unde gasesti mereu inspiratie, studii de caz si ultimele stiri din domeniu. Consecventa si seriozitatea de care au dat dovada in acesti 12 ani sunt un motiv in plus sa ii consider una din publicatiile online must read pentru orice profesionist in comunicare. Agentia pastel este cu doar un an mai mica decât PRwave, aprilie fiind si pentru noi luna aniversara. De aceea, pot spune ca am crescut impreuna. :) La multi ani frumosi, creativi si cu cât mai multi cititori de PRwave!" - Dana Nae Popa, managing director, agentia pastel

"Prin intermediul PRwave am cunoscut o seama de oameni minunati, dintre care unii mi-au devenit prieteni apropiati. Am interactionat cu numerosi cititori de-a lungul anilor si m-am bucurat de fiecare data când am auzit ca site-ul a fost de ajutor in diverse imprejurari", a adaugat Violeta-Loredana Pascal. "Vom continua sa avem materiale interesante pe site, stiri variate si va asteptam cu drag si pe pagina de Facebook a PRwave!" 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar