transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-07-2020

Scule si Abrazivi - distribuitor Norton Clipper, comenzi online cu livrare rapida

Scule si Abrazivi - distribuitor Norton Clipper, comenzi online cu livrare rapida

Lucrarile din domeniul constructiilor si din diverse domenii industriale pot fi realizate la nivel optim cu ajutorul unor echipamente performante, precum cele din oferta magazinului online http://www.sculesiabrazivi.ro. De aici se pot comanda produse dintr-o gama diversificata si totusi atent selectionata, de la branduri de top asa cum este Norton Clipper - o marca a liderului mondial in productia de abrazivi, Saint-Gobain, singura companie din lume care produce toate cele 5 tipuri principale de materiale abrazive.

In ansamblu, in acest magazin online exista produse utile pentru bricolaj (do it yourself), constructii civile si industriale, reparatii auto si marina, fabricarea si prelucrarea metalului, inginerie generala, prelucrarea lemnului, inginerie mecanica de precizie si multe altele. Gama de echipamente este structurata in e-shop in mai multe categorii: masini de taiat beton si asfalt, masini de taiat gresie si faianta, masini de taiat piatra si zidarie, masini sape elicopterizate, masini pentru slefuit beton, discuri, masini de carotat, carote, accesorii si piese de schimb.

Magazinul online Scule si Abrazivi este distribuitor autorizat Norton Clipper pe piata romaneasca, oferind livrare rapida oriunde in tara, la orice comanda inregistrata online. Produsele Norton Clipper sunt recunoscute pentru performanta lor ridicata, asigurand precizie, rezistenta, manevrabilitate usoara. Echipa magazinului online sculesiabrazivi.ro este bine pregatita pentru a intampina toate cerintele clientilor, asigurand consultanta, dincolo de procesarea eficienta a comenzilor.

Potentialii clienti pot afla despre cele mai noi produse din gama, despre articolele de ultima generatie recomndate in functie de domeniul de utilizare.

"Avantajul de piata al Saint-Gobain Abrazivi vine din faptul ca 90% dintre produse sunt achizitionate din cadrul grupului Saint-Gobain, iar restul provin din productia proprie, din conversia semifabricatelor abrazivi pe suport (CA) conform specificatiei clientilor – in role si benzi abrazive, discuri, coli, din cadrul Saint-Gobain", se precizeaza pe website-ul mai sus mentionat.

Fiecare categorie de produse cuprinde echipamente de top de la Norton Clipper, articole ce isi vor dovedi eficienta in utilizare. In plus, magazinul online promite un raport foarte bun calitate / pret. Una dintre cele mai accesate categorii de produse este cea cu masini taiat gresie si faianta, utila pentru amenajari DIY, dar si pentru lucrari de anvergura. Astfel, exista produse de tip entry-level, la preturi foarte mici, dar si produse cu un nivel de performanta extrem de ridicat, capabile sa asigure eficienta in conditii speciale, intensive de lucru.

Spre exemplu, unul dintre articolele cele mai apreciate pentru performanta de top este masina de taiat gresie si faianta Norton Clipper - TR 252, cu sina de ghidaj de mare rezistenta, cu cap basculant, extensie laterala incorporata, accesorii de transport pliabile (manere, picioare, roti), ghidaj de taiere cu reglaj unghiular si alte caracteristici ce pot fi descoperite pe pagina dedicata produsului in e-shop.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar