transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-06-2020

Top 3 materiale electrice si automatizari care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta

Top 3 materiale electrice si automatizari care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta

Amenajarea unui locuinte este departe de a fi un lucru simplu, chiar si astazi cand toate informatiile de care avem nevoie se afla de cele mai multe ori la un click distanta. Dificultatea vine din faptul ca adesea ne dorim sa avem parte de locuinte amenajate in stiluri cat mai unice, care pot uneori chiar iesi din tiparele clasice. O locuinta insa nu este numai despre estetica, care desigur are si ea un rol foarte important, insa acasa inseamna mai presus de orice, siguranta si confort.

Pentru a ne putea asigura tot confortul necesar si pentru a ne simti cat mai in siguranta atunci cand ne aflam acasa, este desigur necesar sa facem o serie de investitii in timp. Daca vorbim despre materiale electrice si despre automatizari, cu certitudine suntem constienti de faptul ca acestea ne sunt astazi mai necesare ca niciodata. Calitatea unui sistem electric al unei locuinte depinde intr-o foarte mare masura de materialele pe care le alegem, fapt pentru care este recomandat sa nu facem niciodata compromisuri la acest capitol.

Sistemul electric al unei locuinte nu este un lucru pe care il inlocuim anual sau odata la cativa ani, insa durabilitatea fiecarui element care intra in componenta acestuia este desigur un lucru influentat de calitatea materialelor pe care le alegem. Desi in instalatia electrica a unei locuinte intra numeroase produse si materiale, am ales sa discutam de 3 dintre cele mai comune si mai importante astfel de produse, care sunt de nelipsit din orice locuinta. Iata asadar despre ce anume este vorba!
   
Prizele si intrerupatoarele.Atat prizele, cat si intrerupatoarele sunt produse fara de care cu greu ne-am putea imagian cum ar arata locuintele noastre avand in vedere ca in prezent suntem mai dependenti de electricitate ca niciodata. Prizele si intrerupatoarele sunt cele a caror functionalitate trebuie sa fie una ireprosbaila, insa nu putem neglija aspectul estetic al acestora. Prizele si intrerupatoare nu mai sunt doar niste produse electrice, ci ele reprezinta o parte importanta din estetica unei incaperi.
   
Sigurantele automate.

Alte produse cu o importanta majora in ceea ce priveste instalatia electrica a locuintei sunt reprezentate de sigurantele automate. Importanta acestora reiese din faptul ca ele ofera protectie la suprasarcina. Mai exact, acestea protejeaza instalatia electrica a locuintei de suprasarcini, care desigur pot duce atat la defectarea sistemului electric, cat si a produselor conectate la prize. Simultan insa, acestea pot oferi o protectie instalatiei electrice si in cazul unor posibile incendii survenite in urma unor scurtcircuite.
   
Protectii pentru supratensiuni.

Atunci cand vorbim despre supratensiune, trebuie sa stim ca aceasta reprezinta orice solicitare de tensiune care apare in reteaua electrica depasind, pentru un interval de timp oricat de scurt, valoarea maxima admisa a tensiunii de serviciu. Protectiile pentru supratensiuni sunt cele care impedica aceste tensiuni uriase sa patrunda in sistemul electric al casei. Cel mai comun lucru care poate duce la o supratensiune este lovitura de trasnet. Instalarea protectii pentru supratensiuni reprezinta asadar un strict indispensabil pentru protejarea sistemului electric al casei, dar si a noastra.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar