transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-09-2016

Afla cum sa ajungi la 20.000 de afisari pe luna pentru blogul tau de pe AdvanceNow.biz

Afla cum sa ajungi la 20.000 de afisari pe luna pentru blogul tau de pe AdvanceNow.biz

Exista foarte multe bloguri – si in fiecare zi se mai lanseaza unele noi in intreaga lume. Dar cum ajungi sa ai un blog cu trafic mare? Un case study publicat recent pe Advancenow.biz prezinta modalitatile in care un blog de calatorii a ajuns la peste 20.000 afisari in sase luni.

Pentru a avea succes cu un blog, specialistii recomanda scrierea de continut de calitate care sa atraga si care sa genereze un numar mare de share-uri pe internet. Continutul trebuie sa fie variat – interviuri, articole cu sfaturi si recomandari etc. – si bine documentat. In plus, se recomanda sa se utilizeze diferite platforme social media pentru a aduce articolul in atentia celor interesati, promovarea unui material fiind foarte importanta pentru numarul de vizualizari generat.

Poti afla cum sa generezi trafic si sa ajungi la 15000 afisari in 5 luni (si la peste 20000 in sase luni) dintr-un case study de pe AdvanceNow.biz care aduce in atentie povestea unui blog de calatorii in engleza lansat in urma cu sase luni.Autorul acelui blog locuieste in Singapore si a impartasit secretele sale pentru ca oricine sa poata obtine aceleasi rezultate. In mod surprinzator, el afirma ca la inceput nu avea un concret de promovare a articolelor, bazandu-se pe includerea lor in cadrul profilului personal de pe Facebook si pe prietenii care au dat share.

Din material rezulta importanta social media – Facebook si Pinterest fiind cele mai importante pentru a genera trafic. Autorul a enumerat catega grupuri de Facebook care l-au ajutat sa isi dezvolte blogul si sa aiba un numar impresionant de afisari intr-un interval de timp scurt.

Un alt element cheie este publicarea constanta de articole insotite de imagini relevante. Autorul prezinta de asemenea elementele in care a investit pentru a se asigura ca blogul lui va avea succes.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar