transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-01-2016

Agerpres devine distribuitor de fotografie al Associated Press

Agerpres devine distribuitor de fotografie al Associated Press

Agerpres devine, începând cu luna ianuarie a anului 2016, distribuitor de fotografie al prestigioasei agentii de presă AP, având dreptul de revânzare a fotografiilor către toate publicatiile din România. Este vorba despre „AP Images Archive”, platformă care contine sute de mii de fotografii actuale si istorice si care ilustrează cele mai importante stiri de la nivel international, în fiecare zi, dar si despre „AP European Photostream”.
   
Parteneriatul cu Associated Press oferă Agentiei Nationale de Presă posibilitatea de a pune la dispozitia mass-media românesti un nou portofoliu de fotografii la cele mai înalte standarde de calitate ale fotojurnalismului. Astfel, AGERPRES îsi continua˘ misiunea de a informa prompt si obiectiv, oferind presei din România posibilitatea de a se conecta în permanenta˘ la stiri si materiale jurnalistice de calitate.

Mai mult, toti abonatii fluxului de fotografie al AGERPRES beneficiază de acces la cele două platforme ale AP. Pentru a putea cumpăra fotografiile AP, cei interesati pot contacta Directia Marketing la adresa de e-mail: marketing @ agerpres.ro. 

Associated Press (AP) este una din cele mai mari agentii de stiri din lume, fiind fondată în anul 1848, la New York. AP a primit, de-a lungul timpului, numeroase premii, dintre care 51 de premii Pulizer, 31 fiind câstigate datorită fotografiilor sale. Chiar si în era digitală, AP rămâne una dintre cele mai de încredere surse de informare din lume.Fondată în 1889, AGERPRES este Agentia Natională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informatii echilibrate, cu caracter impartial, si de a fi principala sursă de informare pentru cetătenii si institutiile din tară, dar si cea mai importantă sursă de stiri despre România, în exterior.

Din 1921, agentia a avut o transmisie neîntreruptă de stiri si informatii. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de stiri tematice, serviciile si arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video si multimedia, fluxul documentare, precum si servicii de imprimare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar