transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2014

BCR si CohnandJansen JWT sprijina valorile cinematografiei romanesti cu un covor rosu tesut de artizani romani

BCR si CohnandJansen JWT sprijina valorile cinematografiei romanesti cu un covor rosu tesut de artizani romani

Banca Comerciala Romana (BCR) a oferit celei de-a 8 editii a Premiilor Gopo un covor rosu, lucrat manual, ca semn al recunoasterii valorilor cinematografiei romanesti. Covorul are o lungime de 15 metri si o latime de 2 metri si este tesut manual la un razboi traditional de o echipa de artizani romani, condusa de Antoaneta Nadu din Bechet, judetul Dolj.

Mai mult, in cadrul Gopo Fashion Night, evenimentul destinat alegerii tinutelor pentru Gala, invitatii au putut contribui in mod simbolic la realizarea covorului alaturi de artizani.

“Banca Comerciala Romana - Gala Filmului Romanesc - Valori Romanesti – Covor romanesc – Gala filmului romanesc merita un covor rosu romanesc. Uneori lucrurile se leaga frumos si natural. Cu toate astea, oricat de tare ar fi ideea, daca nu e imbratisata de fiecare din cei implicati, ea nu se intampla. Sau ajunge, cel mult, sa fie reciclata intr-un context nu la fel de fericit. Spun asta pentru ca a fost genul de proiect care a avut nevoie nu doar de sprijinul clientului, cat si de sprijinul organizatorilor, de o echipa de artizani care sa-si asume deadline-ul si repetate drumuri Bucuresti-Bechet-Bucuresti. Nu pot decat sa le multumesc tuturor ca s-a intamplat”, a declarat Felicia Stoica, Senior Copywriter CohnandJansen JWT.Echipa: Andrei Cohn (Creative Director), Alex Negoescu (Deputy Creative Director), Felicia Stoica (Senior Copywriter), Ion Ludosanu (Senior Art Director), Cristi Dobre (BTL&Production Manager), Oana McGinley (Account Executive), Arina Stoenica (Senior Account Manager). 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar