transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-12-2013

Brandul Glenfiddich a intrat in portofoliul People Public Relationships Agency

Brandul Glenfiddich a intrat in portofoliul People Public Relationships Agency

People Public Relationships Agency a câştigat contul de relaţii publice al brandului Glenfiddich Single Malt Scotch Whisky, cel mai mai premiat Single Malt din lume, distribuit în România de Alexandrion Grup. Alegerea a fost făcută în urma unui pitch ce a avut loc la începutul toamnei. Agenţia va oferi consultanţă şi va implementa strategia de comunicare propusă în timpul pitchului.
 
"Viziunea People legată de poziţionarea şi comunicarea Glenfiddich, ce presupune o abordare cu totul nouă în piaţa de whisky premium din România, ne-a demonstrat că putem comunica valorile brandului făcând un pas mare în afara categoriei. Strategia propusă este una pe termen lung şi îşi doreşte a avea un impact asupra elitei româneşti", a declarat Simona Popescu, Brand Manager Glenfiddich în cadrul Alexandrion Grup.

Primul proiect pe care agenţia îl dezvoltă împreună cu Glenfiddich este Book of Success. Acesta îşi propune să construiască o platformă care să aplaude oamenii de succes din România, reunindu-i pe cei ce au realizări remarcabile în diferite industrii. Proiectul va vorbi despre oameni care au contribut la dezvoltarea domeniilor în care activează şi pot deveni sursă de inspiraţie pentru generaţiile viitoare, subliniind totodată ADN-ul Glenfiddich bazat pe spirit de pionierat, ambiţie, leadership, inspiraţie şi încredere.

“Book of Success este un proiect ambiţios pe care doar un brand puternic îşi poate propune să îl starteze.

Este vorba de un commitment pe termen nederminat faţă de elitele României şi faţă de valorile pe care ne propunem să le promovăm. Glenfiddich a îmbrăţişat acest proiect încă de la început şi suntem mândri să lucrăm împreună la dezvoltarea sa”, declară Tudor Dăescu, Managing Partner la People.

Glenfiddich este unul din brandurile produse de William Grant & Sons, Ltd. şi este cel mai premiat single malt din lume, câştigând cele mai multe medalii la International Wine & Spirits Competition (IWSC) şi International Spirits Challenge (ISC). William Grant & Sons, Ltd. este o distilerie independentă cu sediul în Marea Britanie, deţinută de o familie şi înfiinţată de William Grant în 1886. În prezent, compania de băuturi spirtoase de lux este condusă de a cincea generaţie a familiei sale şi distilează câteva dintre cele mai apreciate branduri de Scotch whisky din lume. În România, Glenfiddich este distribuit de Alexandrion Grup, cel mai mare producator de băuturi alcoolice din România. Compania deţine în portofoliu şi alte branduri premium: Alexandrion 7*, Brâncoveanu Vinars, Lichiorul Saber.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar