transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2013

Campania Smart Girls Do It Once A Month a fost premiata de doua ori in cadrul Cristal Festival

Campania Smart Girls Do It Once A Month a fost premiata de doua ori in cadrul Cristal Festival

“Smart Girls Do It Once A Month” s-a auzit de două ori la Gala de premiere Cristal Awards, care a avut loc vineri, 13 decembrie 2013, în Courchevel, Franța. Campania de conștientizare cu privire la metodele contraceptive creată de GolinHarris și Medic One a fost dublu premiată în Secțiunea PR, introdusă anul acesta în cadrul Cristal Festival, ajuns la cea de-a 13-a ediție.

Echipa GolinHarris a urcat pe scenă de două ori, ridicând trofeele Sapphire și Emerald în două dintre cele mai disputate categorii: Products și Best Brand Development. GolinHarris și Medic One sunt singurele agenții din România premiate la categoria PR a festivalului.

“Când pornești la drum cu o nouă campanie, nu te gândești la premii. Vrei doar să simți că aceea este CAMPANIA care va depăși așteptările clientului, care va schimba ceva și va aduce rezultate pe care nici nu ai fi îndrăznit să le pui în lista de KPIs. Împreună cu Medic One, am simțit din prima clipă că aceasta este CAMPANIA fetelor deștepte, iar confirmări precum aceste două premii internaționale, care nu sunt primele câștigate de această campanie, nu fac decât să consolideze expertiza unică în Healthcare PR pe care o avem împreună cu Medic One”, spune Alina Popa, Senior Manager, Consumer Division, GolinHarris.

Campania “Fetele deștepte o fac o dată pe lună”, inițiată de www.cerculfetelordestepte.ro, o platformă online care oferă informații legate de contracepție și prezintă diferitele opțiuni disponibile astăzi, a luat naştere ca urmare a ratei avorturilor din România care continuă să fie printre cele mai ridicate din Europa.

Adela Popescu a acceptat să se alăture acestui proiect, dezvăluind public metoda pe care o foloseşte pentru a da un exemplu femeilor din România. Campania a fost lansată printr-o conferință de presă care a avut loc într-o cameră de hotel. Pentru a sublinia mesajul transmis, Adela a purtat o rochie creată de designerul Corina Vlădescu, care purta sloganul campaniei: “Fetele deştepte o fac o dată pe lună!”. Astfel, designerul român şi artista Adela Popescu au atras atenţia intr-un mod inedit asupra importanţei pe care o reprezinta informarea corectă atunci când vine vorba despre alegerea metodei contraceptive.

“Pe langă experiența foarte vastă pe care o avem în domeniul comunicării farmaceutice, Medic One se diferențiază prin abordarea unică și mai ales prin creativitatea pe care o urmărește cu obstinație. Am învățat să forțăm mereu limitele impuse de industrie, iar acest lucru a generat întotdeauna rezultate mult peste așteptări. Cele două premii obținute în cadrul Cristal Festival din Franța ne arată că drumurile nebătătorite sunt adesea cele mai bune și că, de multe ori, curajul de a sparge tiparele este cel care face diferența”, a declarat Dr. Oana Cociașu, Managing Partner, Medic One.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar