transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-11-2013

Campanie KFC - KFC ofera o vacanta de o saptamana la New York, pentru doua persoane

Campanie KFC - KFC ofera o vacanta de o saptamana la New York, pentru doua persoane

Pentru toţi cei care visează la o aventură inedită în cea mai spectaculoasă metropolă din lume, KFC oferă o vacanţă de o săptămână la New York, pentru două persoane. Promoţia se desfăşoară în toate restaurantele KFC din ţară, până pe 19 decembrie 2013. Pe lângă marele premiu, cei care participă la tombolă, trimiţând codul promoţional de pe bon la numărul de sms 1843, pot câştiga o tabletă Samsung pe zi.
 
„Una dintre vedetele meniului nostru este cu siguranţă sosul de usturoi, acel extra care face prânzul la KFC so good. Ştim cât de mult apreciază clienţii noştri acest produs, de aceea ne-am gândit să le oferim ocazia să se bucure de sosul Glenn într-unul dintre cele mai speciale locuri din lume, în New York”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Tot în această perioadă, orice bon de peste 20 lei asigură clienţilor KFC unul dintre următoarele produse la viitoarea comandă: o porţie mică de cartofi prăjiţi, o băutură răcoritoare (0.3 L) sau două Hot Wings.

Noua campanie KFC va fi difuzată pe principalele posturi TV naţionale, spotul fiind filmat chiar la New York. Mai mult, în cadrul campaniei, KFC a lansat o aplicaţie pentru mobil prin care îşi provoacă fanii să urle în telefon cât îi ţin puterile, pentru a obţine reduceri la KFC. Descărcând aplicaţia „Vreau KFC”, disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android, utilizatorii trebuie să urle cât mai tare, până vor atinge pragul de 10%, respectiv 20%, şi vor fi recompensaţi cu discounturi la următoarea comandă la KFC.În continuare, KFC îşi invită consumatorii să urmărească pagina sa de Facebook şi noua aplicaţie în care aceştia pot afla mai multe despre New York, locurile pe care le pot vizita şi cum e viaţa în metropola care nu doarme niciodată, din vederile trimise tocmai de peste ocean.
 
Pentru toţi cei care îşi doresc un prânz rapid şi gustos, KFC oferă clienţilor săi produse de pui delicioase proaspăt preparate în restaurant în fiecare zi.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar