transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2014

Campanie tocmai.ro - in cautarea povestilor adevarate din spatele utilizatorilor site-ului

Campanie tocmai.ro - in cautarea povestilor adevarate din spatele utilizatorilor site-ului

tocmai.ro face cunostintă cu oamenii din spatele anunturilor si a plecat în căutarea povestilor interesante ale vânzătorilor si cumpărătorilor adevărati, care au reusit prin intermediul site-ului să îsi înceapă o afacere sau să îsi rezolve simplu si rapid o problemă, fără să investească foarte multi bani sau timp.

Ce poti face cu fix 405 lei? Poti începe o afacere pe cont propriu! Mihai, student la inginerie, povesteste cum o bicicletă, o cutie de transport, un telefon si un GPS - toate achizitionate de pe tocmai.ro, l-au ajutat să-si înceapă o afacere. El nu este singurul utilizator care prin intermediul celui mai mare site de anunturi din România a reusit acest lucru. Mai multe povesti interesante despre oameni reali, cu nevoi reale, pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook tocmai.ro.

„Ne-am hotărât să facem cunoscute povestile reale din spatele utilizatorilor site-ului tocmai.ro. Acestia sunt oameni reali, cu nevoi reale, care au găsit în tocmai.ro un prieten de nădejde care să-i ajute să îsi găsească, la preturi accesibile, lucrurile de care aveau mare nevoie sau să vândă simplu si rapid ceea ce îsi doreau. În acest sens, am creat si hashtag-ul #TocmaiTeAjuta.

Am descoperit povesti interesante care merită împărtăsite tuturor. Poate unele dintre experientele utilizatorilor nostri vor deveni sursă de inspiratie pentru alti oameni care se hotărăsc să îsi înceapă o afacere cu o investitie minimă.” , spune Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Înfiintat în 2009, tocmai.ro a avut an de an o crestere continuă, devenind astfel cel mai mare site de anunturi din România. Site-ul face parte din grupul international Schibsted, care detine site-uri în peste 40 de tări, fiind cea mai mare companie de anunturi online din Europa.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar