transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-06-2014

Centrofarm Fan Shop - aplicatie Facebook prin care se pot cumpara produse din oferta Centrofarm

Centrofarm Fan Shop - aplicatie Facebook prin care se pot cumpara produse din oferta Centrofarm

Din 23 iunie, lantul de farmacii Centrofarm lansează aplicatia „Centrofarm Fan Shop”. De acum, oricine va avea posibilitatea să cumpere produse din portofoliul Centrofarm incluse în oferte speciale, prin simpla accesare a tab-ului de shop disponibil pe pagina oficială de Facebook a farmaciei. Prin intermediul aplicatiei, se vor desfăsura mai multe campanii promotionale, menite să promoveze produsele din oferta Centrofarm  si să le ofere utilizatorilor cât mai multe beneficii la cumpărare.

Pentru a fi mai aproape de clientii săi, Centrofarm le oferă acestora posibilitatea să-si achizitioneze produsele preferate atunci când îsi petrec timpul pe Facebook si să împărtăsească această experientă cu prietenii lor.

„În acest moment, Centrofarm este singurul lant de farmacii care are o aplicatie de magazin online, dedicată exclusiv fanilor săi de pe Facebook. Ideea proiectului a pornit de la nevoia noastră de a fi mai aproape de prietenii Centrofarm de pe Facebook si de a-i recompensa prin oferte exclusive si la îndemână. În acest fel, reusim să creăm o conexiune strânsă cu acestia si să aflăm în timp real impresiile si părerile lor despre ofertele si produsele noastre. Ii invit pe fanii Centrofarm să exploreze magazinul de pe Facebook, să descopere ofertele de lansare si să rămână alături de noi pentru alte promotii si surprize pe care le pregătim pentru ei.” , a declarat Oana Iftime, Director Marketing Centrofarm.

 

„Aplicatia care găzduieste Centrofarm Fan Shop beneficiază de o integrare deosebită cu platforma Facebook. Prin asa numita functionalitate "Open Graph", orice interactiune în shop poate fi promovată usor si vizibil către prieteni. Astfel, atunci când utilizatorul îsi dă acordul, în newsfeed se vor putea vedea actiuni precum: "Alina a cumpărat produsul X din Centrofarm Fan Shop”. Aplicatia propune o experientă completă de shopping, fără ca utilizatorul să fie nevoit să părăsească platforma Facebook.”, a declarat Ludwig Petre, Managing Director Tuio, agentia care a propus si a implementat conceptul Centrofarm Fan Shop.

Cum se efectuează o comandă în aplicatia Centrofarm Fan Shop?

Modalitatea de achizitionare a produselor prin intermediul aplicatiei Centrofarm Fan Shop este foarte simplă. Utilizatorul trebuie să intre în tab-ul de shop disponibil pe pagina de Facebook Centrofarm, să îsi aleagă produsul de care este interesat si să vizualizeze mai multe detalii despre ofertă. Apoi, el poate să adauge produsul în wishlist sau, alternativ, în cosul de cumpărături. În plus, utilizatorul poate să se folosească de această aplicatie pentru a-i face o surpriză unui prieten. Astfel, înainte de finalizarea comenzii, cumpărătorul poate selecta optiunea de a face cadou produsul unui prieten si de a distribui cosul de cumpărături. Odată plasată comanda, livrarea se va face prin curier, în toată tara, în maxim o săptămână, în functie de zona în care se află destinatarul.

Multe beneficii pentru utilizatorii aplicatiei Centrofarm Fan Shop

Fanii Centrofarm de pe Facebook care vor utiliza Centrofarm Fan Shop vor avea parte de campanii tematice si vor putea să-si achizitioneze produse aflate la oferte speciale, exclusiv în cadrul aplicatiei. În plus, pentru comenzile care depăsesc 200 lei, cumpărătorii vor beneficia de transport gratuit.

Odată cu lansarea aplicatiei, utilizatorii se vor bucura de o campanie de vară, găsind în Centrofarm Fan Shop oferte si pachete promotionale Vichy si La Roche-Posay Vichy. La cumpărarea unei ape termale de 150 ml La Roche-Posay, utilizatorii vor primi cadou o apă termală de 50 ml. Mai mult, la solutia micelară de 200 ml La Roche-Posay se aplică oferta 1+1 cadou. De asemenea, la achizitionarea unei truse 2013 Vichy Normaderm Total Care 50 ml + gel 30ml sau a unei truse 2013 Vichy Normaderm, anti-age 50ml + gel 30ml, clientii vor primi o solutie micelară de 30 ml cadou. În plus, trusele 2012 Liftactiv sau Neovadiol de la Vichy vor avea preturi reduse.

Mai mult, în prima săptămână după lansare, toti clientii care cumpără produse din Centrofarm Fan Shop vor primi câte un voucher în valoare de 30 lei, pe care îl vor putea folosi la achizitionarea produselor din farmaciile Centrofarm, fără medicamente.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar