transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2014

Clientii Romtelecom pot castiga o excursie VIP la festivalul Sundance Film & Music Londra 2014

Clientii Romtelecom pot castiga o excursie VIP la festivalul Sundance Film & Music Londra 2014

Până pe 18 martie, clientii Romtelecom au posibilitatea de a participa la "Critic la Sundance Londra 2014", care le oferă sansa de a câstiga o excursie VIP la Festivalul de Film Sundance din Londra, între 25 si 27 aprilie 2014, oferită de Sundance Channel HD.

Concursul "Critic la Sundance Londra 2014" este deschis pentru toti abonatii Romtelecom, în baza codului de abonat. Tot ce trebuie să facă pentru a intra în concurs este să scrie o recenzie pentru unul dintre cele 10 filme listate în aplicatie. O selectie preliminară a concurentilor este realizată de către bloggerul si criticul de film Cristina Bazavan. După data de 18 martie, dintre cei nouă finalisti, va fi extras prin tragere la sorti câstigătorul norocos.

Câstigătorul va fi premiat cu o călătorie VIP pentru două persoane la festivalul Sundance Film & Music Londra din 25 - 27 aprilie 2014: bilete de avion dus-întors si transferuri la aeroport, 3 zile, 2 nopti cazare la hotel, bilete la proiectiile a 3 filme si un Meet and Greet exclusiv cu reprezentantii Sundance Channel.

Concursul este disponibil pe pagina de Facebook  Romtelecom, facebook.com/romtelecom, până pe 18 martie.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piata românească de telecomunicatii, Romtelecom oferă astăzi o gamă completă de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet si voce.

La finalul anului 2013, Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă si voce, precum si solutii complexe de business ICT.

Dedicat misiunii fondatorului său Robert Redford de a sărbători creativitatea, Sundance Channel este televiziunea-destinatie pentru telespectatorii cu minti independente, în căutare de ceva diferit. Îndrăznet, imaginativ si fără compromisuri, Sundance Channel oferă publicului său o selectie variată si antrenantă de filme independente, documentare si programe originale de înaltă calitate. Sundance Channel Global este disponibil în Europa, America Latină si Asia. Detinut si operat de AMC Networks, Inc. Sundance Channel este un brand magnetic, usor de recunoscut, disponibil în format HD si pe multiple platforme.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
uaTp8V I truly appreciate this blog article.Thanks Again. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar