transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-11-2013

Conferinta de transfer al bunelor practici - 28 noiembrie 2013, in Bucuresti

Conferinta de transfer al bunelor practici - 28 noiembrie 2013, in Bucuresti

In Capitala Romaniei s-au incheiat recent lucrarile celor doua mari reuniuni - Forumul Anual al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii si Dialogul Financiar Dunarean -, organizate de Comisia Europeana cu sprijinul autoritatilor romane - MAE, MDRAP si BNR - referitoare la demararea si finantarea in tara noastra a proiectelor majore din cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD), unde tot teritoriul Romaniei este eligibil.

Din 2014, sistemul de finantare al proiectelor de investitii in toate domeniile, mai ales a celor cu impact dunarean, se schimba in mod radical, fiind favorizate mixurile de finantari, inclusiv cu participarea fondurilor private de investitii, a bancilor comerciale si a proiectelor de tip parteneriat public-privat (PPP). In acest context, fara implicarea bancilor comerciale in procesul de (pre) selectare si sustinere a proiectelor majore, Romania ar putea rata startul din 2014 si, in acest mod, gura de oxigen, absolut necesara pentru a rezista in competitia care se anunta tot mai dura pe plan global, in anii ce vin.

Tocmai de aceea, drept o continuare practica in Romania a celor doua reuniuni la nivel inalt, in contextul marcarii Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania (ed. IX), Platforma CEFTAC, coordonata de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, in parteneriat cu Universitatea Europei de Sud-Est “Lumina”, alaturi de alti prestigiosi Parteneri Institutionali precum Academia Romana, Institutul Bancar Roman (IBR), Catedra Internationala Onorifica “Jean Bart” (CIO-SUERD), organizeaza Conferinta Speciala de Informare si Training “Imbunatatirea bancabilitatii proiectelor majore: un nou angajament solidar pentru aplicarea Strategiei Dunarii”, in data de joi, 28 noiembrie 2013.

Evenimentul doreste sa contribuie decisiv si rapid la armonizarea criteriilor de selectare a proiectelor majore si la imbunatatirea bancabilitatii acestora prin promovarea unor mult mai bine si unitar focalizate studii de fezabililtate a proiectelor, adaptate noilor cerinte si metode promovate in ultima vreme atat de Comisia Europeana, cat si de Banca Mondiala. Obiectivul final scontat consta in adoptarea unei pozitii coerente si comune a detinatorilor de interese in zona Dunarii, activi in Romania, pentru a pregati proiecte majore viabile si a implica mult mai pro-activ sectorul financiar-bancar in asigurarea calitatii si impactului acelor proiecte.

Printre invitati si Guest Speakeri se numara: Vicepresedintele Bancii Europene de Investitii, Prof. Mihai TANASESCU; Coordonatorul pentru Consolidare Institutionala si Cooperare al Strategiei Dunarii, Dr.

Kurt PUCHINGER; Deputatul Florian NICOLAE;  Prof. Univ. Dr. Alexandru T. BOGDAN, Membru Corespondent al Academiei Romane; Prof. Univ. Dr. Mircea COSEA, economist, fost ministru al Guvernului Romaniei; Presedintele European League for Economic Cooperation - ELEC Romania, Dr. Radu DEAC; Directorul de Cercetare al Societatii Academice din Romania, Dl Razvan ORASANU; Dna Ioana Anca GHEORGHIADE, Director BCR.

Totodata, in cea de-a doua parte a evenimentului, organizata cu sprijinul si la sediul Institutului Bancar Roman, va avea loc Ceremonia Anuala de decernare a Distinctiei “Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana" (ed.XI), precum si aceea de conferire a Trofeului "Campion Roman in Afaceri" (ed. IV) si a Diplomelor pentru Jurnalism European.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar