transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-04-2014

Daescu Bortun Olteanu reuneste echipele de comunicare ale Bortun Olteanu si People Public Relationships Agency

Daescu Bortun Olteanu reuneste echipele de comunicare ale Bortun Olteanu si People Public Relationships Agency

Daescu Bortun Olteanu reuneste, de astăzi, în aceeasi agentie, una dintre cele mai puternice echipe de comunicare din România. Agentia apare ca urmare a fuziunii dintre Bortun Olteanu si People Public Relationships Agency si aduce pietei de comunicare, dincolo de expertiza si rezultatele oamenilor, un suflu ce derivă din universul pe care grupul Millenium People l-a construit în cei 16 ani de când a fost înfiintat.

"Ne-am dorit să creăm o agentie si mai puternică prin aducerea împreună a multelor talente si seniorat pe care, separat, le-am demonstrat. Discutam despre această fuziune de mai mult timp, dar 2014 este anul în care am atins maturitatea necesară pentru a face un pas atât de mare", spune Tudor Daescu, General Manager al Daescu Bortun Olteanu. "Mai mult, acest proiect a reusit să convingă câtiva dintre cei mai importanti specialisti în comunicare să ni se alăture. Sunt foarte mândru de fiecare om care se semnează pe sine si care alcătuieste astăzi această echipă al cărei input se regăseste în rezultatele pentru care ne aplaudă clientii nostri."

Portofoliul reunit numără clienti precum Gillette, Duracell, adidas, Siveco, Media Galaxy, Wellborn, Băneasa Developments, Răzvan Vâlceanu, Philips, AOC, Subway, E-Boda, Cafeneaua Veche, King, Logitech, Glenfiddich, The Pole, Rombat. Acestora li se adaugă proiectele The Institute (Romanian Design Week, Internetics) si Gala Societatii Civile.

În ultimul an fiscal cele două agentii au avut o cifră de afaceri însumată de peste 6 milioane Lei.Andrei Bortun: ”Am intrat ”în afaceri” în anul doi de facultate, în 1998. Afacerile mele au constat de fapt în a desena proiecte alături de oameni speciali. Este si cazul agentiei. Cu Tudor Daescu lucrez din 1999, iar cu Bogdan Olteanu din 2005. Ne cunoastem foarte bine, îmbătrânim deja împreună. Agentia este o organizatie construită în primul rând în jurul prieteniei noastre si a compatibilitătii felurilor în care vedem comunicarea.”

Bogdan Theodor Olteanu: “Mă simt acasă în această structură pentru că este una foarte mobilă. Dincolo de serviciile de comunicare vrem să ne dezvoltăm propriile proiecte – fie că vorbim de publishing sau evenimente. Proiecte de care echipele noastre si clientii nostri pot profita. si dincolo de planuri avem experienta necesară. Oameni din echipa actuală sunt la baza constructiei a trei produse solide de publishing: The Institute Magazine, Cockgaine si SUB25.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar