transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-03-2014

Draftfcb devine FCB - simplificarea brandului agentiei la nivel mondial

Draftfcb devine FCB - simplificarea brandului agentiei la nivel mondial

Draftfcb Bucharest isi schimba numele in FCB Bucharest, in baza afilierii agentiei la reteaua globala FCB. Simplificarea brandului agentiei la nivel mondial a fost initiata de Carter Murray, care a preluat in urma cu sase luni functia de Global CEO al Draftfcb.

“In urma cu sapte ani, a avut loc fuziunea dintre doua branduri distincte, Draft si FCB”, explica Murray. “Cele doua entitati au devenit intre timp una singura, cu o oferta de servicii unica, desavarsita. De aceea, este momentul sa simplificam si denumirea brandului, pentru a ilustra identitatea si directia comuna.”

Mai exact, reteaua globala se va numi de acum inainte FCB (Foote, Cone & Belding), adaugandu-se si un element local relevant pentru fiecare piata in parte. Astfel, fiecare birou local va adauga numele orasului in care opereaza, adica FCB Bucharest, FCB Paris sau FCB Chicago. In anumite piete, numele va contine denumirea unor companii achizitionate, cum este de exemplu Londra, unde numele va fi FCB Inferno, ca urmare a cotei de participare si a relevantei locale a respectivei companii. In situatiile in care o agentie are competente specifice, aceasta va prelua respectiva denumire, de exemplu FCB Health.

 In alte situatii particulare, denumirea FCB va fi insotita de numele unei personalitati recunoscute si respectate in industrie, pentru a evidentia si mai mult capacitatile si reputatia agentiei. Un exemplu este New York, unde agentia va fi redenumita FCB Garfinkel.

Pe langa noua denumire, agentiile vor utiliza si noul design de logo, viu colorat. Acesta face trimitere la culorile tuturor steagurilor din lume, ingloband atributele locale si sugerand forta retelei globale FCB.

Nu in cele din urma, Howard Draft isi pastreaza pozitia de Director executiv si principal consilier al lui Murray. “Howard m-a sprijinit extraordinar in aceasta perioada si a sprijinit si directia in care dorim sa orientam agentia”, a afirmat Murray. “Toate competentele care au facut din Draft un lider in aceasta industrie se vor mentine, fiind esentiale pentru evolutia viitoare a FCB, inclusiv CRM, analytics, retail si brand activation. Vom continua sa investim in aceste segmente si sa le oferim clientilor nostri, alaturi de produse creative impecabile.”

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies (NYSE:IPG). In Romania, FCB are o echipa de 75 de oameni si ofera, de peste 15 ani, solutii integrate de comunicare.

Printre clientii FCB in Romania se numara: Beiersdorf (NIVEA, NIVEA Men, Eucerin), Cris-Tim, Fashion House Outlet Centre, HBO România, JTI (Camel, Glamour, Sobranie), Kika, Kraft Foods (Oreo, Tuc), Madame Lucie, Philips, SCA Hygene (Zewa), Unicredit, Vodafone.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar