transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-02-2014

Effie Pills - how to get the romanian client - program lansat de Confident PR

Effie Pills - how to get the romanian client - program lansat de Confident PR

Confident PR, butic de comunicare integrată, lansează Effie Pills – how to get the romanian client (effie-pills.confidentpr.com), workshop-uri - pastilă de eficientă în marketing, comunicare, digital, PR, evenimente, studii de piată, comunicare internă.

Effie Pills sunt seminarii concentrate în care se discută si se prezintă studii de caz despre tacticile de comunicare online, offline, directă, care functionează cel mai bine pe piata din România si care ajută companiile să ajungă cel mai repede la clientul si consumatorul local.

Între speakerii care vor livra în cadrul Effie Pills si tematica abordată:

Carmen Ghită, Raiffeisen Bank - Comunicare internă   

Cristian China Birta, Blogger -  Relatia cu bloggerii    

Ionut Munteanu,  WebDigital – PPC Marketing (Google, Facebook si Linkedin)

Laura Dragomir, Relizator si moderator TV - Comunicare si Public speaking, Managementul prezentărilor, Media training

Mara Ababei, 57 Studio - PPC    

Raluca Georgescu, GPeC - Gala Premiilor e-Commerce, Retail Online

Stefan Liute, Storience - Branding

Ximena Drăgusin, specialist in tactici TTL – Eficientizarea relatiei client-agentie     

“Fiecare piată are specificul ei, iar în mixul de comunicare, unele tactici sunt nice to have, iar altele sunt cu adevarat capabile să dea rezultate. Principalele criterii în alegerea antrenorilor au fost – să fie hands on în serviciile pe care le livrează, să fie personal în contact direct cu clientul, pentru a avea inisght-uri autentice si nu doar principiale; să îsi dorească să aducă o contributie reală la comunitatea de marcomm din România; să aibă curajul si bunăvointa de a împărtăsi cunostinte care în mod normal se oferă în procesul de consultantă”, declară Mara Gojgar, fondator Confident PR.

Ceea ce diferentiază acest program este componenta de how to, cu discutii pe cazuri specifice propuse de speakeri si de cursanti. Numărul de participanti este de maximum 15, pentru a putea lucra cât mai concentrat.
Seminariile se adresează unui public format din trei segmente - practicienii din marketing, comunicare, advertising din companii si agentii; practicieni de resurse umane; antreprenori sau persoane din top management care doresc să înteleagă modul în care comunicarea ajută la îndeplinirea obiectivelor de afaceri.

Confident Communications este un butic de marketing – PR care oferă servicii de comunicare corporate si de brand precum si comunicare specializată B2B pentru companii medii si mari.

Între serviciile oferite – consultantă în comunicare corporate si de brand, relatii cu presa, PR 2.0, cross marketing, CSR, Comunicare Internă, management de eveniment, managementul reputatiei. Industriile de expertiză - medical, asigurări, energie regenerabilă, educatie, resurse umane, legal, turism, modă & lifestyle – segment premium. Din portofoliul agentiei fac parte clienti precum SIGNAL IDUNA, AB Energy România, Comma Oil, Genesis Biopartner, HR Management Club, Genesis Collegiate, Tudor.Personal Tailor, Trainart, Tamara Bijuterii, Escapage, Dental Med, Romanian Business Leaders. În anul 2012, Confident Communications a fost co-organizator al evenimentului Marketing 3.0, Philip Kotler în România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar