transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-11-2015

GAV comunica pentru Scena9, hotspotul cultural BRD - Groupe Societe Generale

GAV comunica pentru Scena9, hotspotul cultural BRD - Groupe Societe Generale

Începând din luna octombrie a.c., GAV comunică pentru ”Scena9”, brandul cultural al BRD - Groupe Societe Generale. Agentia specializată în creare si accelerare de continut si prima companie de marketing cultural din România a fost angajată de BRD să creeze formatul si continutul primei manifestări off-line a brand-ului, editia princeps (toamnă-iarnă 2015/2016) a revistei Scena9, cu ocazia celei de-a zecea editii a FNT - Festivalul National de Teatru.

Manifestul « O scenă nouă pentru un nou-modernism » poartă semnătura lui Lucian Georgescu si este pictografiat si videografiat de Marius Rosu. ”Creatori din toate subsolurile, parcurile si parcările, birourile si mansardele, plajele, scolile, potecile, uniti-vă. Pentru niste mai-bine-noi.”

Parteneriatul de marketing cultural GAV - BRD va continua prin lansarea seriei de web videos ICAR - o istorie alternativă a cinematografului românesc, o productie CINEPUB în parteneriat cu Scena9. CINEPUB by GAV este primul portal de cinema românesc care distribuie gratuit online productii autohtone, fictiune, documentar, animatie, rarităti, lungmetraje si scurtmetraje.

”Limbajul de lemn al textului denumit press release foloseste recurent si ipocrit substantivul ”provocare”, de cele mai multe ori fiind vorba de plictiseală maximă. La noi e vorba de noroc chior (chiar dacă si-l mai face si omul cu mîna lui...).

E o mare baftă întîlnirea cu o corporatie care gândeste vizionar si îndrăznet pe bune si îsi asumă comunicare culturală pe termen lung, consistent si coerent. Eu unul nu am mai văzut asta în industrie de vreo 10 ani. Si e reconfortant să faci după 25 de ani baza meseriei: copy simplu si cinstit. Se cheamă că nu sînt un profesor de creative writing depăsit dacă am scris o platformă de brand în 30 de minute, ca la cursul de scriere sub presiune la anul I...”, zice Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

”Copywriting-ul cinstit si bun, cum spune Lucian, e tot mai rar, si de aceea e si usor de recunoscut. O colaborare de acest gen este si o chestiune de chimie. Lucian si echipa lui de la GAV au simtit cel mai bine despre ce este Scena9: un playground pentru idei si oameni noi, pentru viitor, pentru acei « mai-bine-noi » care au nevoie de un loc al lor”, spune Flavia Popa, Secretarul General al BRD.

GAV, content accelerator, este o agentie independentă care si-a început activitatea în anul 2003, împreună cu primul atelier de marketing cultural autohton, balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu, veteranul creativilor publicitari din România. Dincolo de alte reusite în domeniul comunicării culturale specializate, agentia este autoarea celei mai mari campanii de marketing cultural românesc, Sibiu - Capitală Culturală Europeană - 2007. Printre clientii si partenerii actuali ai GAV se numără: Allergan, Bosch, BRD - Groupe Societe Generale, CEO Club Romania, Edenred, Lindab, Selgros, TIFF. GAV este membră Interpartners Worldwide - Independent Advertising Agencies Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar