transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2014

GolinHarris sustine cursuri in cadrul MBA-ului oferit de CityU of Seattle, pentru al treilea an consecutiv

GolinHarris sustine cursuri in cadrul MBA-ului oferit de CityU of Seattle, pentru al treilea an consecutiv

GolinHarris Bucuresti continuă parteneriatul cu CityUniversity of Seattle (CityU), prin intermediul Globaltraining România. Pentru al treilea an consecutiv, Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris, este Lector al cursului de Public Relations and Media Management.

“Suntem fericiti că Hortensia a acceptat invitatia noastră si în acest an, cursurile sustinute de ea reprezentând unul dintre punctele de atractie ale MBA-ului oferit de CityU. De la an la an, din ce în ce mai multi studenti ai MBA-ului nostru au ales să urmeze acest modul. Ne bucurăm că le putem oferi studentilor români, profesionisti în domeniile lor, ocazia de a învăta lucruri relevante si de a se inspira direct de la profesionisti recunoscuti în domeniul lor de activitate. Îi multumim Hortensiei pentru că a acceptat din nou această invitatie”, spune Adela sova, Head of Globaltraining Romania, MBA Program Coordinator.

Programul MBA CityU se desfăsoară pe parcursul a 18 luni si este format din 16 cursuri, printre care Strategic Financial Management, Project Management and Prioritization, Law for Global Business, Applied Marketing si Public Relations & Media Management. În cadrul modulului de Public Relations and Media Management, studentii parcurg etapele de dezvoltare a industriei de relatii publice la nivel global si mai ales experimentează în modul cel mai concret instrumentele care transformă o strategie de PR într-o retetă de succes pentru un business.

“M-am bucurat să constat că, indiferent dacă vin din pharma, oil & gas, constructii sau financiar, studentii MBA-ului au manifestat un interes extrem de mare fată de mecanismele din spatele comunicării si diversitatea elementelor care fac din PR o stiintă pe cât de contestată, pe-atât de iubită.

Am privit cu responsabilitate rolul de a sta zilnic în fata unor profesionisti atât de bine pregătiti în industriile lor si a fost o imensă provocare si în acelasi timp o desfătare să ne descoperim si să ne incităm reciproc”, spune Hortensia Năstase, Managing Partner GolinHarris Bucuresti. 

Acesta nu este singurul program educational pe care GolinHarris îl desfăsoară pentru dezvoltarea si educarea industriei românesti de comunicare. În primăvara acestui an, agentia a anuntat semnarea unui parteneriat în premieră cu Institutul Bancar Român, în cadrul căruia specialistii agentiei vor sustine cursuri de comunicare pentru institutiile financiare, devenind prima agentie de PR care dedică resurse de asemenea anvergură în scopuri educationale.

CityUniversity of Seattle este prezent în România din 1999, programul de MBA fiind nominalizat într-o anchetă Ziarul Financiar drept unul dintre cele mai valoroase programe educationale disponibile pe piata românească. Durata: 18 luni, Specializări: Marketing si Finante, Corp profesoral: USA si România, academic si professional, Cursuri: mixte – în clasa si on-line.

Administrarea programului in România este asigurată de către Globaltraining, care, pe lângă acest program, sustine dezvoltarea profesională continuă si prin cursuri de pregătire pentru obtinerea unor certificări profesionale internationale de prestigiu, precum CIPR (The Chartered Institute of Public Relations) prin PR Diploma si Internal Communication Diploma, sau, în domeniul financiar, ACCA, ADIT, CFA, CIA.

GolinHarris Bucuresti este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, GolinHarris Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total 40 de birouri în America, EMEA si APAC.

GolinHarris Bucuresti este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar