transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-11-2013

Graduate Foundation si The Digital Gateway - cursuri intensive la zi in marketing si marketing digital

Graduate Foundation si The Digital Gateway - cursuri intensive la zi in marketing si marketing digital

Institutul de Marketing lansează în ianuarie la București primele cursuri intensive la zi în marketing și marketing digital, în parteneriat cu Oxford College of Marketing. Cele două programe - lansate pentru prima dată și în România prin cursuri de scurtă durată - asigură suportul teoretic necesar pentru o viitoare certificare internațională în marketing. Din ianuarie 2014, profesioniștii români și bulgari vor putea lucra fără restricții în Uniunea Europeană și în domeniul marketingului.

Cei interesați de o certificare în domeniul marketingului pot urma programul GRADUATE FOUNDATION, care asigură parcurgerea conceptelor și noțiunilor fundamentale de marketing, câștigând astfel un an de studiu și obținând o calificare superioară. Aceasta alternativă înseamnă o economie de timp, dar și de bani alocați pentru cursuri și examene.

Programul internațional THE DIGITAL GATEWAY asigură celor mai puțin familiarizați cu noțiunile de marketing digital suportul teoretic pentru a putea coordona un program în compania în care lucrează. În același timp, acesta poate fi și un prim pas pentru o certificare internațională acreditată de Chartered Institute of Marketing (CIM). Cursul oferă noțiuni și instrumente de bază pentru înțelegerea mediilor digitale, planificarea campaniilor digitale, studierea și analiza comportamentului consumatorului în mediul digital; realizarea mixului de marketing digital sau monitorizarea și măsurarea campaniilor digitale.

Cursurile se desfășoară pe parcursul a câte două zile fiecare și costă 150 și respectiv 250 de lire + TVA.

Programele de certificare pe termen lung durează  între 12 si 24 de luni și costă între 800 și 2450 de lire sterline, în funcție de nivel și modul de studiu.

Chartered Institute of Marketing (CIM) este cea mai mare asociație a marketerilor din Europa, cu peste o sută de ani de existență. Institutul de Marketing a fost creat în parteneriat cu Oxford College of Marketing  și More Marketing Solutions pentru a oferi sprijin local în România tututor marketerilor interesați să își crească performanța profesională la standarde internaționale prin calificări CIM (Chartered Institute of Marketing).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar