transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-05-2014

Groupama Asigurari - partener Anim`est Brasov 2014

Groupama Asigurari - partener Anim`est Brasov 2014

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pietei de asigurări din România, sustine prima editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim’est Brasov, care se va desfăsura între 22 si 25 mai. Groupama este pentru cel de-al patrulea an consecutiv partener Anim’est, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animatie din Europa.

“Sustinerea cinematografiei este una dintre directiile principale de responsabilitate socială Groupama Asigurări atât în România, cât si la nivel international, unde grupul desfăsoară activităti prin intermediul Fundatiei Groupama Gan pentru Cinema. Ne implicăm în proiecte care aduc valoare si construim alături de organizatori parteneriate pe termen lung: suntem alături de Anim’est pentru a patra oară si sustinem prima editie a festivalului, organizată în Brasov. Sprijinirea cinematografiei are la bază valorile noastre: proximitate, responsabilitate si solidaritate care ne ghidează în activitatea de zi cu zi, în relatia cu clientii si cu partenerii nostri”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing si Comunicare, Groupama Asigurări.

Prima editie Anim’est de la Brasov îsi asteaptă spectatorii cu proiectii în aer liber în Piata Sfatului si la Sala Patria a Filarmonicii. Printre productiile care vor fi proiectate la Brasov se numără “Ernest et Celestine”, film nominalizat la Oscar anul acesta, “Mary and Max”, povestea a doi prieteni prin corespondentă, în regia si scenariul lui Adam Elliot, unul dintre cel mai renumiti animatori independenti si “Spirited Away”, peliculă care a câstigat numeroase premii cum ar fi Oscarul în 2003 si Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pietei de profil din România. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurări si servicii financiare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 35.

000 de angajati, la nivel global. De la data înfiintării sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunitătii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucător de top pe piata din Franta, extinzându-si în acelasi timp operatiunile internationale în 11 tări.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Irina
Buenas, por hacer puedes deicnunarle, pero bfFirmaste la baja? Si es ased deberedas haberte quedado con el report del fax enviado para confirmar la baja.Es lf3gico que Groupama/Plus ultra te reclama veda judicial puesto que a ellos no les ha llegado nada. Lo que sed puedes intentar es argumentar que en el momento que se lo dijiste a el agente, afan era mediador de la compaf1eda por lo tanto es como si se lo hubieras dicho a ella. Eso o denunciar al estafador.Un saludo +1Vota esta respuesta:
crorkz
I7iVKY Muchos Gracias for your article. Much obliged.
matzcrorkz
6HZUx4 Hey, thanks for the article post.Much thanks again.
crorkz matz
GKFXCa Very good blog.Much thanks again. Want more.
crorkz matz
YUB9vu Really appreciate you sharing this article.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar