transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-07-2014

Heineken a lansat noua campanie Cities of the World

Heineken a lansat noua campanie Cities of the World

Heineken lansează în România cea mai nouă campanie globală a brandului, “Cities of the World”, menită să inspire oamenii să iasă din zona de confort si rutina de zi cu zi si să descopere secretele oraselor în care locuiesc. Campania integrată “Cities of the World” include un spot TV, precum si o serie limitată de sticle Heineken, personalizate cu numele câtorva dintre cele mai importante capitale ale lumii, printre care si Bucuresti.

“The City” este al saptelea si cel mai recent spot din platforma globală “The Legends” si prezintă bărbatul urban din societatea contemporană, determinat să îsi descopere si depăsească propriile limite. Dezvoltat de Heineken, în parteneriat cu agentia de publicitate Wieden + Kennedy Amsterdam, “The City” spune povestea unui asemenea bărbat, care porneste într-o reală aventură pentru a returna un set de cărti de vizită posesoarei de drept, o femeie frumoasă, pe nume Eve. În spotul TV, fiecare carte de vizită ghidează personajul principal în locuri surprinzătoare si ascunse din orasul său, întărind ideea că bărbatii încrezători nu trebuie să se oprească niciodată din explorat, chiar si dacă este vorba de cele mai apropiate destinatii sau locatii.

Campania TV aminteste faptul că fiecare oras oferă posibilitatea unei aventuri, chiar si printre clădiri sau pe marile bulevarde. Trei versiuni ale spotului, de 30, 60 si 90 de secunde, vor fi disponibile în România pe canalele media traditionale, dar si în format digital.

“stim că majoritatea consumatorilor Heineken, desi sunt familiari cu cele mai în vogă locatii din orasele în care locuiesc, de multe ori nu îsi părăsesc zona de confort pentru a explora necunoscutul”, a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Global and Premium Brands, Heineken Romania. “Prin Campania “Cities of the World”, dorim să îi inspirăm să renunte la obiceiurile lor de zi cu zi si să descopere secretele propriilor orase.

Capitala tării noastre ne oferă adevărate comori urbane, motiv pentru care, după data de 20 iulie, va exista pe piată o sticlă Heineken dedicată acestui oras. Dorim să inspirăm oamenii să descopere cele mai surprinzătoare locuri din Bucuresti”.

Pentru a sărbători această lansare, Heineken a realizat o serie personalizată si limitată de sticle, fiecare prezentând una dintre următoarele cinci orase: New York, Shanghai, Amsterdam, London si Rio de Janeiro. Totodată, după data de 20 iulie, va exista si o sticlă special branduită cu Bucuresti.

Data de 15 iulie marchează lansarea oficială a spotului “The City” în România si a campaniei “Cities of the World”, urmând ca numeroase alte activări să fie organizate la nivel local în peste 100 de tări.

Spotul TV a fost realizat de către Traktor si filmat în Hong Kong. Acesta este disponibil în formate de 2 minute, 90, 60 si 30 de secunde.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
TvSfjw Muchos Gracias for your article post.Thanks Again. Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar