transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2014

HISTORY HD si Crime & Investigation Network vor fi transmise in Romania si de Romtelecom si NextGen

HISTORY HD si Crime & Investigation Network vor fi transmise in Romania si de Romtelecom si NextGen

A+E Networks UK, lider în distributia canalelor de entertainment, îsi extinde portofoliul de televiziuni în România. Începând cu luna martie 2014, HISTORY HD si Crime & Investigation Network (CI) vor fi transmise de operatorul Romtelecom si subsidiara sa NextGen Communications prin satelit, televiziune prin internet si cablu.

Bakori Davis, Vice-President of Commercial Operations în cadrul A+E Networks UK, a declarat: „Suntem încântati să anuntăm distribuirea HISTORY HD si CI prin operatorii locali Romtelecom si NextGen. HISTORY este cea mai populară televiziune factuală din România si suntem bucurosi că audienta noastră în continuă crestere poate să se bucure acum de continut HD”.

Televiziunea HISTORY a fost lansată de Romtelecom în august 2011, iar acum este disponibilă si în format HD ca parte a pachetelor Extra si Maxim, atât prin satelit, cât si digital (IPTV). HISTORY HD este inclusă si în optiunea suplimentară HD TV de la NextGen Communications. Printre emisiunile cu cea mai mare audientă se numără “Asii amanetului” si “Colectia de la Count’s Kustoms”.

De asemenea, HISTORY va oferi o serie largă de emisiuni cu continut de calitate prin intermediul Filmotecii disponibile în cadrul televiziunii prin internet de la Romtelecom. Mai mult, HISTORY foloseste această platformă pentru a le oferi telespectatorilor avanpremiere, precum serialul Vikingii.CI este disponibil în pachetul Romtelecom Maxim si în pachetele digital si analog ale NextGen, oferind telespectatorilor detalii exclusive despre situatii reale. CI deschide usile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată si arhivele politiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea difuzează emisiuni de mare audientă pe plan international, precum “Primele 48 de ore” sau “Copii ucigasi”.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks si BSkyB, este liderul de piată în distributia posturilor de entertainment si include în portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY, HISTORYHD, BIO., Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD si H2. A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 76 de tări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală si de Est, Africa Sub-Sahariană si Orientul Mijlociu si ajunge în peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus în 17 limbi.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piata românească de telecomunicatii, Romtelecom oferă astăzi o gamă completă de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet si voce. La finalul anului 2013, Romtelecom avea peste 4,85 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă si voce, precum si solutii complexe de business ICT.

NextGen Communications este una dintre cele mai dinamice companii care operează pe piata de telecomunicatii din România. Compania oferă servicii de internet prin fibră optică la viteze de până la 100 Mbps, televiziune prin cablu coaxial si telefonie în 60 de orase si peste 200 de localităti rurale din România. Din 2008, NextGen conectează sute de mii de abonati la lumea digital, prin intermediul unora dintre cele mai atrăgătoare oferte comerciale de pe piată. Compania este o subsidiară detinută 100% de Romtelecom. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.next-gen.ro.

HISTORY este cea mai urmărită televiziune factuală din România, consolidându-si pozitia de lider prin emisiuni de mare audientă precum “Asii amanetului” si “Colectia de la Count’s Kustoms”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar