transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-10-2015

IMAGE PR - prima agentie de PR care modernizeaza o sala de curs a unei facultati

IMAGE PR - prima agentie de PR care modernizeaza o sala de curs a unei facultati

IMAGE PR, unul dintre pionierii pietei de comunicare din România, devine în această toamnă prima agentie de PR care renovează si dotează complet o sală de curs din cadrul unei facultăti din România.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani pe piata locală de comunicare, IMAGE PR confirmă interesul în dezvoltarea si formarea profesionistilor de relatii publice, prin încheierea unui parteneriat pe o durată de sapte ani cu Universitatea din Bucuresti - Facultatea de Jurnalism si stiintele Comunicării (FJSC) si Asociatia Proiect Urban. În prima fază a colaborarii, vechea sală 607 de la Etajul 6 al Corpului A, Complex „Leu” a fost modernizată total, de la refacerea peretilor, tavanului si pardoselii si producerea unui nou mobilier, până la dotarea acesteia cu mijloace tehnologice moderne, gratie unui parteneriat cu BenQ România. Dispunând de cele mai noi tehnologii interactive din zona de educatie, studentii vor avea posibilitatea să îsi prezinte Wi-Fi proiectele, direct de pe smartphone sau tabletă. În plus, sala va dispune de o bibliotecă proprie, ce contine cărti de specialitate, recomandate si oferite de consultantii IMAGE PR. În fiecare an, peste 500 de studenti vor beneficia de „Laboratorul IMAGE PR” si îsi vor da întâlnire cu cadrele didactice #la607.

„Credem în oameni si în educatie. În industria comunicării, valoarea serviciilor de calitate se datorează oamenilor pregătiti. Ne dorim să fim în continuare aproape de generatiile viitoare, să-i ghidăm, să le întelegem aspiratiile si în special modul de a gândi, si astfel să reusim să construim împreună piata de comunicare a următorilor 20 de ani.

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicării este un vechi partener al nostru, întrucât multi studenti ai acestei institutii au participat la internship-ul IMAGE PR  si am avut plăcerea să fim invitati la diverse dezbateri, cursuri sau seminarii. În prezent, 11 dintre cei 21 de consultanti ai agentiei au urmat studiile acestei facultăti”, a declarat Alexandru Păius, Senior Partner IMAGE PR.

În fazele următoare ale proiectului, IMAGE PR se va implica activ în educarea studentilor, prin organizarea de competitii pe teme de comunicare, prin participarea la cursuri si seminarii sau prin atragerea de profesionisti din diferite sfere ale industriei comunicării pentru a participa la cursurile derulate în facultate.

„Ne bucurăm că am găsit un partener care întelege necesitatea investitiei în sistemul de educatie din România, mai ales în anul în care facultatea noastră împlineste 25 de ani. Colaborarea cu IMAGE PR a început anul trecut, când am lansat campania aniversară «De 150 de ani, valorile predau valoare. Aici, la Universitatea din Bucuresti». Avem o viziune comună si sunt convinsă că vom continua să dezvoltăm proiecte care ne vor ajuta să avem generatii tot mai pregătite, chiar de pe băncile facultătii”, a declarat Prof. Univ. Dr. Viorica Păus, Decanul Facultătii de Jurnalism si stiintele Comunicării.

„Suntem onorati că am avut ocazia ca, alături de FJSC si IMAGE PR, să modernizăm sala 607 într-un stil avangardist. Prin lucrările realizate, studentii se vor bucura de un mediu propice actului educational si vor fi introdusi în atmosfera de agentie", a adăugat  Dan Podaru, Presedintele Asociatiei Proiect Urban.

IMAGE PR a sustinut tânăra generatie si studentii prin sesiuni bianuale de internship, în cadrul cărora au participat aproximativ 100 de studenti dornici să descopere viata într-o agentie de comunicare. Pe parcursul celor 20 de ani de activitate, IMAGE PR a contribuit la dezvoltarea mai multor generatii de profesionisti, care în prezent conduc alte agentii de comunicare locale sau departamente de comunicare din companii românesti sau internationale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar