transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-04-2014

IMAGE PR - prima Divizie specializata in Healthcare Communications din industria de PR

IMAGE PR - prima Divizie specializata in Healthcare Communications din industria de PR

IMAGE PR anuntă prima Divizie specializată în servicii de comunicare pentru domeniul sănătătii din industria de PR. IMAGE PR Healthcare Communications Division oferă servicii integrate de comunicare medicală pentru companii farmaceutice sau asociatii de pacienti, dar si servicii specializate pentru clienti din alte domenii, care comunică în zona de sănătate si îngrijire personală.

“Comunicarea medicală reprezintă una dintre directiile de dezvoltare a business-ului IMAGE PR în ultimii ani. Este o specializare în care am investit în ultimii ani si în care avem deja un portofoliu important de clienti, care ne-a permis să ne dezvoltăm expertiza pe acest tip de comunicare specifică. De altfel, o confirmare a acestei expertize o reprezintă ultima nominalizare în cadrul competitiei IPRA Golden Awards. Constituirea Diviziei IMAGE PR Healthcare Communications reprezintă asadar un pas firesc al tuturor eforturilor si al realizărilor noastre de până acum”, afirmă Iulia Tănase - Managing Partner IMAGE PR.

Cu un know-how consistent, Divizia oferă servicii specializate, precum: consultantă strategică, media & influencers relations, comunicare corporate si de brand, management de eveniment (conferinte, simpozioane, lansări si dezbateri), comunicare internă, comunicare online si comunicare de criză.

„Comunicarea în domeniul sănătătii este foarte specifică, extrem de bine reglementată la nivel de legislatie si impune o bază de cunostinte solide despre arii terapeutice si stakeholderi – decidenti, relatii solide cu formatori si lideri de opinie. Acestea sunt zonele în care echipa noastră a acumulat experientă în ultimii ani: am consolidat relatii de lungă durată cu lideri de opinie din zona medicală, am dezvoltat aliante strategice, am derulat proiecte cu asociatii de pacienti si am obtinut rezultate pentru a produce schimbări într-un sistem complex si în continuă transformare, asa cum este cel al sănătătii”, spune Florina Badea, Account Manager - Healthcare Communications Division.Divizia are în acest moment 6 consultanti care dezvoltă campanii de comunicare integrată atât pentru companii farmaceutice, cât si pentru asociatii de pacienti. Printre clientii Diviziei se numară: Asociatia Română a Producătorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA), Abbott Products România, Janssen Pharmaceuticals.

IMAGE PR este una dintre primele agentii de relatii publice înfiintate in România, lider pe piata de comunicare. Reputatia IMAGE PR se bazează pe cei 19 ani de consultantă strategică oferită clientilor, pe calitatea serviciilor si pe rezultatele campaniilor de comunicare dezvoltate. IMAGE are în prezent o echipă de 30 de oameni care oferă consultantă unor clienti precum: Arctic, Coca-Cola Hellenic, Unilever, Eco-Rom Ambalaje, Danone, Reckitt Benckiser.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar