transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-08-2014

KFC - campanie de promovare Crispy Strips cu 2 noi oferte

KFC - campanie de promovare Crispy Strips cu 2 noi oferte

KFC lansează două noi oferte pentru Crispy Strips, cel mai bine vândut si apreciat produs din meniul KFC în România. Crispy Strips Menu Box este un pachet complet ce contine 6 Crispy Strips, o portie medie de cartofi prăjiti, o salată Coleslaw, o răcoritoare la 0,4 l si un sos la alegere, toate la pretul promotional de 22,5 lei. Crispy Strips Box este o alegere smart care contine, la pretul de 10,9 lei, 3 Crispy Strips, o portie medie de cartofi prăjiti si un sos la alegere.

Cele două oferte vor fi disponibile în meniul KFC până pe 2 octombrie 2014 si sunt comunicate la nivel national prin campania „Oameni pe bune. Povesti pe bune. Pui pe bune.”, adresată „eroilor urbani”, tinerilor activi si nonconformisti care care stiu să transforme tensiunile cotidiene în povesti frumoase.

„La KFC, pregătim zilnic Crispy Strips pentru consumatorii din România, acesta fiind produsul cel mai bine vândut si mai îndrăgit pe piata locală. Prin noile oferte, ne-am propus să diversificăm optiunile consumatorilor nostri atunci când vine vorba despre produsul lor preferat. Fie că îsi doresc o gustare rapidă, fie că au nevoie de un prânz sătios, Crispy Strips sunt disponibile acum într-o varietate de combinatii, pentru orice ocazie de consum ”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.

Produsele Crispy Strips sunt realizate din piept de pui 100%, marinat si picant, crocant la exterior si fraged la interior, preparat după reteta specială KFC Hot & Spicy.Pentru a descoperi surprizele noii campanii KFC, vă invităm pe pagina de Facebook KFC România.

KFC este cel mai popular lant de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume si face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. KFC este recunoscut prin Reteta Originală, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken / Pui pe grătar Kentucky si Crispy Stripes, Aripioare Picante si sandvisuri de pui proaspăt preparate. 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienti în 109 tări.

În România, lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC si numără 51 de restaurante atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC România operează si un restaurant la Chisinău, Republica Moldova.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar