transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2014

Next - campanie noua pentru brandul Aroxol

Next - campanie noua pentru brandul Aroxol

Next Advertising lansează noua campanie de promovare pentru brandul Aroxol în care declară război gândacilor, tântarilor si altor insecte dăunătoare. Sub deviza "Eficientă contra insectelor, protectie pentru tine si familia ta”, campania porneste de la nevoia consumatorilor de a avea o casă apărată de insecte. 

Lansată pe 16 mai, campania se va desfăsura pe o perioadă de 10 săptămâni si va cuprinde o serie de spoturi TV. Primul spot descrie câteva scene din viata contabilului Petrăchescu, care cu ajutorul Lichidului Instant Aroxol devine un victorios general de armată în lupta împotriva gândacilor. Campania va continua cu alte executii TV în care doamna Petrăchescu se va alătura ofensivei cu noi instrumente.

”Conceptul învingător dezvăluie starea de război pe care o declansează prezenta insectelor nedorite în casele noastre si necesitatea de a scăpa de cotropitori rapid, printr-un atac definitiv. Practic, în lupta împotriva insectelor, oamenii obisnuiti devin mari conducători militari, aflati în posesia unui armament extrem de eficient - produsele Aroxol”, declară Liviu David, directorul de creatie al agentiei Next Advertising.

Începând cu această campanie, Aroxol adoptă o nouă pozitionare de brand, o nouă identitate vizuală si un nou design de ambalaj pentru toată gama de peste 25 de produse. Brandul beneficiază si de o nouă campanie de comunicare, având ca obiective construirea unei imagini mai puternice pe termen lung, precum si cresterea cotei de piată.Echipa care a participat la crearea acestei campanii este următoarea:

Din partea Eureka Group
Executive Director of Marketing and R&D, Eureka Group: Elena Sarri Varnava
Strategic Marketing Manager: Daniela Plăcintaru
Senior Brand Manager: Nicoleta Preda

Din partea NEXT Advertising:
Copywriteri: Paula Ionescu (concept), Liviu David (copy)
Art Director: Andrei Antonescu
Strategic Planner: Ileana Sebe
Account Manager: Ioana Dumitrăscută
Account Executive: Anca Banea

Din partea casei de productie Studio Set:
Producător: Dan Mateescu
Regizor: Anton Groves
DOP:  Marius Ivascu

Aroxol este un brand al companiei Interstar, parte din grupul Eureka, si a fost lansat în 2006. În prezent este brandul numărul 2 din piata insecticidelor, la mică distantă de lider. Având produse de înaltă calitate, Aroxol este garantia insecticidelor puternice cu efect imediat si de durată. În functie de nevoia utilizatorilor, de tipul insectelor sau de suprafata tratată, Aroxol este brandul complet care oferă produse specializate ce acoperă toate segmentele pietei de insecticide: anti-molii, anti-tântari, produse împotriva insectelor târâtoare si zburătoare si insecticide pentru spatii deschise.

Next Advertising este cea mai mare agentie independentă de publicitate din România. Oferă servicii de media, creatie, PR, productie, BTL si online. Obiectivul agentiei este acela de a crea campanii eficiente, creative si cu impact la public. Printre clientii actuali ai agentiei Next se numără BCR, Albalact, Cris-Tim, Biofarm, Deutek, Murfatlar, Sun Plaza, Qfort, Interstar si Ulker.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar