transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2014

Onefootball powered by Cosmote - o noua aplicatie pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

Onefootball powered by Cosmote - o noua aplicatie pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia

Întotdeauna competitiile de fotbal adună fanii în tribune sau în fata televizorului, fie că este vorba despre un campionat din România sau international. Suporterii au nevoie să fie conectati în permanentă cu cele mai noi stiri despre echipa lor favorită, scoruri si meciuri. Astfel, COSMOTE România prezintă clientilor versiunea în română a aplicatiei Onefootball, Onefootball powered by COSMOTE, o aplicatie completă ce îi tine pe fani la curent cu noutătile despre Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia si, de asemenea, despre meciurile locale si internationale, direct pe smartphone-ul lor.

Onefootball powered by COSMOTE permite clientilor COSMOTE România să fie conectati cu peste 14 milioane de fani din peste 200 de tări în comunitatea globală de fotbal de top si să distribute noutătile despre echipa sau campionatul favorit. Aplicatia oferă acces la programele meciurilor, rezultatele, statisticile si înregistrările conferintelor de presă pe care utilizatorii să le poată comenta împreună cu ceilalti fani ai fotbalului din întreaga lume.

Mai mult, suporterii români si clientii COSMOTE România vor primi notificări în timp real de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia despre evolutia si performantele care au loc în timpul campionatului. De asemenea, utilizatorii aplicatiei pot seta notificări personalizate astfel încât să nu piardă nimic din ceea ce este important pentru ei.

Onefootball powered by COSMOTE este disponibilă gratuit în Google Play Store si, în curând, în App Store si Windows Phone Store. Traficul de date utilizat în cadrul aplicatiei va fi taxat conform planului tarifar sau a extraoptiunii prepaid alese de fiecare client.

Tot ceea ce utilizatorii trebuie să facă este să activeze serviciul de date mobile si să configureze setările necesare pe telefon.

COSMOTE România avea aproximativ 6 milioane de clienti la 31 martie 2014. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007.

În mai putin de cinci ani, COSMOTE România si-a depăsit competitorii în ceea ce priveste acoperirea natională a retelei. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,5 milioane de clienti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jennica
No qustieon this is the place to get this info, thanks y\'all.
Edho
YAY! i got my order (with the lovely thank you card) today! Thanks for the super spedey delivery, as always! And Well done on finishing off all of those bloomin cupcakes! I\'d be sick of cupcakes after about 10. hehe!I\'m off to make something felty now! x
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar