transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2015

Pana la 115 canale TV pe platforma Telekom TV Web & Mobile, documentare Discovery in regim VoD si biblioteca de audiobooks

Pana la 115 canale TV pe platforma Telekom TV Web & Mobile, documentare Discovery in regim VoD si biblioteca de audiobooks

Începând cu luna octombrie 2015, numărul de canale online disponibile pe platforma Telekom TV Web & Mobile a ajuns de la 67 la 115, în functie de tipul de pachet, Telekom Romania devenind astfel furnizorul cu cea mai ofertantă platformă online din România. Platforma Telekom TV Web & Mobile include www.telekomtv.ro si aplicatia Telekom TV din Google Play sau App Store.

Clientii cu pachetul Canale TV online S pot urmări suplimentar 21 de canale, având la dispozitie, în total, 66 de posturi TV. Numărul de canale noi din pachetul Canale TV online M a crescut cu 30, ajungând la 89, iar cel din Canale TV online L a fost diversificat cu 36 de canale, în total oferind acces la 104 canale. În plus, numărul de canale disponibile în pachetul online Dolce Sport a ajuns la 10, iar clientii serviciului liniar de televiziune care au activ pachetul suplimentar Telekom HD pot urmări si pe platforma Telekom TV Web & Mobile 7 din canalele acestui pachet. Numărul de canale TV online la care utilizatorii au acces gratuit diferă în functie de tipul de abonament de servicii de televiziune liniară.

Prin intermediul pachetului online Dolce Sport, iubitorii de fotbal pot urmări opt meciuri simultane din Champions League si Europa League: 4 dintre ele pe canalele Dolce Sport, iar celelalte 4 pe canalele Fotbal Online 1, 2, 3 si 4, disponibile online pe www.telekomtv.ro si în aplicatia Telekom TV.

Clientii serviciului liniar de televiziune au acces gratuit, activând Telekom TV Web & Mobile din sectiunea My Account de pe site-ul www.telekom.ro. Clientii Telekom fără servicii de televiziune pot achizitiona Pachetul online Dolce Sport (care include canalele Dolce Sport si canalele Fotbal Online 1, 2, 3 si 4,) la pretul de 6 lei, TVA inclus. Clientii fără niciun alt serviciu de la Telekom pot achizitiona acelasi Pachet online Dolce Sport la pretul de 15 lei, TVA inclus.

Telekom oferă si continut Discovery în format Video on Demand, fiind singurul furnizor din România care asigură clientilor acest beneficiu suplimentar. Astfel, mai mult de 200 de titluri Discovery pot fi vizionate în sectiunea de Documentare din meniul VOD din Telekom TV Interactiv si peTelekom TV Web & Mobile. Continutul VOD Discovery este disponibil gratuit tuturor clientilor care dispun de un serviciu de televiziune de la Telekom.

Pentru iubitorii de cărti, Telekom Romania a creat sectiunea Audiobooks pentru utilizatorii Telekom TV Interactiv si Telekom TV Web & Mobile. La acest moment sunt disponibile 21 de titluri de la Humanitas, care care pot fi ascultate gratuit până la sfârsitul anului, urmând ca apoi fiecare titlu să poată fi închiriat contra cost pentru o perioadă de 30 de zile. Printre aceste titluri se numără: Eric Emmanuel Schmitt – Oscar si Tanti Roz, Negru Djuvara – O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri, George Orwell – Ferma animalelor, Andrei Plesu – Despre frumusetea uitată a vietii.

Continut exclusiv este oferit si prin intermediul pachetului MUBI care difuzează filme cult, clasice, independente si premiate din întreaga lume si este disponibil doar pe platforma online, respectiv cea interactivă a Telekom. Cel mai nou astfel de film este JUNUN, al lui Paul Thomas Anderson, care va avea premiera mondială în exclusivitate pe MUBI, pe 9 octombrie, după premiera de astăzi, 8 octombrie, de la Festivalul de Film de la New York.  Pretul pachetului MUBI pentru clientii Telekom este de 10 lei/lună, TVA inclus si 13 lei/lună pentru cei fără servicii Telekom.

De asemenea, pasionatii de filme pot opta pentru pachetul Dolce Movies On Demand, disponibil pe Telekom TV Web & Mobile si prin serviciul de televiziune Telekom TV Interactiv, care include, alături de MUBI, si continut exclusiv PictureBox si Disney Movies On Demand la pretul de 20 lei/ lună, TVA inclus.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
 
Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piată, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clientilor persoane fizice, cât si clientilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicatii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Clientii beneficiază astfel de o experientă completă si inedită: servicii de voce si date mobile 3G si 4G, telefonie fixă traditională, internet fix de până la 1Gbps si televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum si continut de calitate si exclusivităti – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează pozitia Telekom Romania de lider în furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La începutul lunii septembrie 2015, aproximativ 150.000 de clienti au ales pachetele integrate de la Telekom Romania si au devenit parte din universul MagentaONE.
 
Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piata românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE România.
 
Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienti pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe si peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse si servicii fixe, comunicare mobilă, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii IT&C pentru clienti din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de tări si are circa 228.000 angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar