transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2014

Parteneriat intre Wave Division si echipa de handbal Dinamo Bucuresti

Parteneriat intre Wave Division si echipa de handbal Dinamo Bucuresti

Wave Division intra in arena marketing-ului prin sport si incheie un parteneriat cu Interhandball Bucuresti, companie ce promoveaza echipa de handbal Dinamo Bucuresti, pentru a reprezenta interesele clubului pe segmentul de sponsorizari si activitati de marketing sportiv.

In ultimele 6 luni Wave Division a studiat piata pentru lansarea acestor servicii prin intalniri cu potentiali clienti, know how si research intensiv, iar feedback-ul general a fost unul pozitiv si predispus la engagement in proiecte de anvergura. In urma acestei parteneriat, Wave Division lanseaza o noua divizie in cadrului grupului, denumita “Sports Marketing”.

Wave Division va dezvolta si coordona proiecte de marketing sportiv, prin care companiile pot accesa aceasta modalitate de promovare, alaturi de unul dintre cele mai iubite cluburi din Romania. Incepand cu anul 2013, echipa de handbal Dinamo Bucuresti evolueaza in Sala Polivalenta din Parcul Sportiv Dinamo, inaugurata in luna mai, anul trecut. Sala are o capacitate de 2548 de locuri si poate gazdui intreceri sportive la standarde internationale, fiind totodata si prima sala din Romania dotata cu aer conditionat.

Al Kamara, Fondator al grupului Wave Division si Business Development Director, declara: “Marketing-ul prin sport este o modalitate eficienta de a crea notorietate si valoare de brand. Dupa o lunga si intensa perioada de research, am ales sa incheiem acest parteneriat prin asocierea cu valorile unei echipe cu traditie si milioane de suporteri. Consideram ca Sports Marketing-ul este catalizatorul perfect pentru un transfer rapid de simpatie, respect si notorietate de la echipa catre brand, printr-o asociere puternica si relevanta, de lunga durata.

Loialitatea in randul consumatorilor este generata de spectacol, o valoare pe care orice brand isi doreste sa o impartaseasca.”

Wave Division este una dintre cele mai mari agentii de consumer engagement din Romania, cu o activitate de peste 13 ani si o retea dezvoltata in 72 de orase. Prin intermediul celor 5 arii de expertiza (servicii integrate de In-Store Marketing, Event Marketing, Digital Couponing, Creative Services si Interactive – RFID Marketing si Loyalty Services), Wave Division a generat anual peste 18 milioane de interactiuni cu consumatorii.

Ghidati de motto-ul “Onoare prin performanta”, Dinamo Bucuresti este unul dintre cele mai galonate si titrate cluburi sportive din Romania. Marturie stau cei 65 de ani de istorie, cele 10 titluri nationale si cele 6 cupe ale Romaniei obtinute de catre echipa de handbal a clubului. Performantele echipei au depasit de-a lungul timpului si granitele tarii, Dinamo fiind castigatoarea Cupei Campionilor Europeni, de 4 ori Campioana Mondiala la handbal masculin pe echipe, detinatoarea a 4 medalii la Jocurile Olimpice si a 1912 medalii la Campionatele Mondiale si Europene.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar