transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2014

Peste 10.000 de oameni au vizitat House of Denmark in statia de metrou Unirii 1 din Bucuresti

Peste 10.000 de oameni au vizitat House of Denmark in statia de metrou Unirii 1 din Bucuresti

Peste zece mii de bucuresteni au pătruns în atmosfera daneză de Ziua Europei, prin spatiul „House of Denmark”, creat de Ambasada Regală a Danemarcei si de partenerii săi. În cadrul unui amplu proiect realizat cu ocazia Zilei Europei, călătorii metroului bucurestean au vizitat cele 28 de statii ce au reprezentat, pentru o zi, cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.

Statia de metrou Unirii 1 a fost desemnată să-i ducă pe călători într-o incursiune în Danemarca, organizată cu aportul Ambasadei Regale a Danemarcei la Bucuresti si a 14 companii daneze. Sub titlul „House of Denmark”, statia de metrou a devenit un univers verde si plin de viată, ce a oferit informatii despre Danemarca si despre resursele ei, premii si multe surprize celor prezenti. Conceptul a fost ales pentru a ilustra caracterul sustenabil al Danemarcei si, mai mult, al orasului Copenhaga, desemnată Capitala Verde a Europei în 2014. 

„De Ziua Europei, am dezvoltat House of Denmark pentru a-i face pe bucuresteni să simtă spiritul danez si valorile care ne caracterizează: sustenabilitatea, calitatea si confortul. La finalul acestui proiect, mă bucur că am reusit să redăm optimismul si pofta de viată a danezilor si că ne-am îndeplinit misiunea cu succes.”, a declarat ES Michael Sternberg, Ambasadorul Danemarcei la Bucuresti.

Pe toată durata zilei de 9 mai, statia de metrou Unirii 1 a fost transformată într-o adevărată casă sustenabilă, amenajată cu mobilier danez realizat de BO Concept, solutii pentru mansardă VELUX, plante si flori întretinute de pompele de alimentare cu apă Grundfos, pentru a recrea un colt de poveste.

Călătoarele au intrat în atmosfera de basm pentru o zi, probând si câstigând pantofi ECCO si vouchere de cumpărături, si au putut opta pentru călătorii în tinuturi îndepărtate, alături de SAS.

În „House of Denmark”, sticlele de Carlsberg, berea nordică celebră în toată lumea, au fost transformate în lămpi si instalatii artistice. Atmosfera a fost încălzită de sistemele daneze Danfoss si materialele termoizolante ROCKWOOL, iar ceilalti parteneri au contribuit cu multe alte surprize, precum mesaje despre solutiile software de business SAP Business One pentru companii mici si mijlocii ale System Innovation Romania, toate elementele fiind livrate în cel mai scurt timp chiar din Danemarca de către DSV.

Mai mult, copiii au avut parte de multe surprize pregătite de ISS – 3D România si au fost provocati să construiască o casă ecologică din cărămizi LEGO. În acest timp, mamele s-au putut relaxa si citi despre celulele stem cu ajutorul informatiilor oferite de Stem Sure, iar cei mici s-au putut bucura de mobila special pregătită pentru ei de către FLEXIMO.

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii si a unitătii în Europa, celebrată an de an în statele membre UE. În acest an, Ambasada Regală a Danemarcei în România a initiat acest demers creativ pentru a le da oportunitatea bucurestenilor să trăiască o zi în stil danez.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sasuke
bordei zena spune:Sunt mandra ca Romania are un asa om pitloic ca dumneavoastra. Imi doresc sa reusiti sa va formati o echipa in pitloica cu valorile si standardele de viata pe care le aveti multe din ce se intampla azi in tara , se datoreaza cu siguranta viziunii clare pe care o aveti in pitloica dumneavoastra sunteti o mare binecuvantare pentru Romania de azi Mult succes mai departe in lupta pentru Adevar si Dreptate, care pot aduce Romaniei prosperitatea pe care toti ne-o dorim. Sunteti cu adevarat un om special pentru Romania zilelor noastre
crorkz
CE0EPs Hey, thanks for the article post.Much thanks again. Awesome.
crorkz
WxhqR5 Thanks a lot for the article.Much thanks again. Awesome.
crorkz matz
Scc8lg Wow, great blog.Much thanks again. Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar