transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-12-2013

Pokerul, intrustria online care se promoveaza inclusiv la TV

Pokerul, intrustria online care se promoveaza inclusiv la TV

De cativa ani, jocul de poker a ajuns, si in Romania, unul dintre cele mai apreciate jocuri de noroc pe internet. Site-uri internationale de prestigiu au abordat si piata romaneasca, considerand ca cei 20-30 de milioane de romani (socotindu-i si pe cei din afara granitelor tarii) reprezinta un target deloc de neglijat la nivel european. Astfel, multe siteuri ce ofera jocuri poker ofera in prezent versiuri in limba romana, pentru confortul deplin al jucatorilor.

Site-urile de acest gen ii atrag pe amatorii de jocuri de noroc prin cele mai populare variante ale jocului de poker, ajungand sa puna fata in fata, virtual, jucatori din intreaga lume. Concurenta este acerba, astfel incat site-urile din aceasta industrie se promoveaza intens, oferind uneori bonusuri si alte avantaje. Strategia de promovare si marketing implica, in unele cazuri, chiar personalitati de renume, vedete care atrag publicul si genereaza incredere.

Promovarea jocului de poker online a iesit de multa vreme din sfera internetului. Tocmai pentru a creste gradul de incredere, site-urile internationale serioase se promoveaza inclusiv prin canale offline - de la ziare si reviste, la panouri outdoor, la publicitate la metrou si chiar si la radio si TV. Prin promovarea la televiziune, se ajunge la o promovare de masa, la o imagine puternica a brandurilor.Cei care sunt atrasi de jocurile de noroc online - fie ele poker, pariuri sportive, casino, ruleta, slots sau altele - trebuie sa stie ca riscurile sunt pe masura potentialelor castiguri. Este nevoie de experienta, iar pentru aceasta pot fi incercate mai intai jocurile gratuite.

De asemenea, este de preferat ca jocurile sa aiba in primul rand o incarcatura de divertisment, sa nu se joace doar pentru speranta castigului material. Mai intai placerea jocului si, daca este sa fie noroc, atunci cu atat mai bine.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar