transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-02-2014

Premiile acordate la Gala Premiilor de Excelenta IAA Romania, editia a VI-a

Premiile acordate la Gala Premiilor de Excelenta IAA Romania, editia a VI-a

În prezenta Boardului Mondial al IAA, pe 25 Februarie 2014, a avut loc cea de-a VI-a editie a Galei Premiilor de Excelentă IAA România. Pe scena Ateneului Român au fost acordate 18 premii, recompensând excelenta în diverse domenii de activitate din marketing si comunicare.

Peste 500 de persoane, profesionisti din comunicare si publicitate, jurnalisti si prieteni ai industriei au participat la cea de-a VI-a editie a Premiilor de Excelentă IAA.

Pe lângă trofeele acordate în categoriile cunoscute: Clienti, Agentii si Mass Media, Boardul IAA România a acordat anul acesta si Premiul de Excelentă pentru Educatie în Marketing si Comunicare Afroditei Blasius si lui Sorin Psatta pentru performanta deosebită în educarea tinerei generatii de aspiranti din industrie, dar si pentru cresterea si formarea multor profesionisti în domeniu.

De asemenea, Sorin Psatta a fost desemnat “Personalitatea anului in Marcomm”, prin votul celor prezenti la Gală, care au ales dintre câstigătorii categoriilor Clienti, Agentii, Mass Media, Excelentă pentru educatie în marketing si comunicare, Excelentă pentru tânăra sperantă a anului.

O singură exceptie a marcat sirul de premii de excelentă. Dat fiind climatul nefavorabil creat de OUG 25/2013, Boardul IAA România a decis să nu acorde “Premiul de Excelentă pentru Operatiuni de media”, din categoria Agentii. 

Pe de altă parte, prin faptul ca acest premiu nu a fost decernat, Boardul IAA a dorit să evidentieze faptul că toti cei ce au reusit să continue, în pofida efectelor ordonantei, merită un premiu de excelentă, în egală măsură si că industria are nevoie de un mediu puternic prin care să se poată dezvolta si să producă excelentă.

Momentul culminant al serii a fost acordarea Premiilor Speciale de Excelentă IAA – pentru 20 de ani de contributie la dezvoltarea industriei si a asociatiei, în sine.

Mihai Vârtosu fiind recompensat pentru contributia semnificativă adusă la dezvoltarea industriei în România.

Laureatii Galei Premiilor de Excelentă IAA 2014


Clienti

Excelentă în Marketing General:

Mihai Bodeanu - Dacia Renault

Comunicarea brandului Dacia în România a generat cresterea vânzărilor într-o piată aflată în scădere continuă. Standardele profesionale si personale ale lui Mihai Bodeanu si-au pus amprenta asupra strategiei de comunicare a brandului.

Excelentă în Marketing Specializat:

Cristina Micu - ING Bank

Pentru targetarea excelentă a comunicării si găsirea limbajului de banking adresat tinerei generatii.

Excelentă în Relatii Publice:

Claudiu Pândaru si Lucian Mândrută – Gândul

Pentru curajul de a răspunde presei britanice cu o campanie cu umor. Pentru viteza de reactie cu care au aprobat campania si pentru modul în care aceasta a fost sustinută. Campania Gândul a beneficiat de 1 milion de Euro în free PR s a generat o crestere a readershipului Gândul cu 30%.

Excelentă în Responsabilitate Socială:

Lidia Solomon – Vodafone

Pentru implicarea unui brand international în proiecte din România, cu impact profund în comunitătile locale. 

Agentii

Excelentă în Creatie:

Mihai Gongu – GMP

Pentru că a reusit cu o idee simplă, executată rapid, să aducă României, prin campania Gândul, un beneficiu de imagine cum nu au reusit multe campanii de advertising. 

Excelentă în Relatii Publice:

Monica Jitariuc - The Practice

Pentru premiile primite de agentie la Sabre Awards si pentru titlul de Eastern Europe Consultancy of the Year. Pentru conturarea unui brand personal coerent si pentru generozitatea prezentărilor sale din conferintele de specialitate.

Excelentă în Managementul Comunicării:

Lorand Balint - Leo Burnett

Pentru că a dovedit că din Bucuresti se poate juca cu succes un rol de leadership pe conturi globale de publicitate, pentru inovatiile aduse la nivel de structura si organizare a agentiei de publicitate.

Mass Media

Excelentă în Informare si Educare TV:

Andi Moisescu - Apropo TV

Pentru încăpătânarea de a sta aproape de industrie si de a dezvolta un proiect de comunicare altfel, la fel de relevant si de profesionist în fiecare editie.

Moise Guran - TVR

Prin calitătile excelente de comunicator a devenit reperul informatiei corecte si de bună calitate în România.

Excelentă în Informare si Educare non TV:

Petre Barbu - Forbes

Pentru "Primul an de publicitate", despre aventuroasele si frumoasele începuturi ale industriei de comunicare si publicitate în România.

 
Excelentă în Entertainment TV:

Smiley si Pavel Bartos – ProTV

Pentru tonusul ridicat si pentru atitudinea pozitivă cu care ne distrează, pentru glumele de bun simt si pentru consecventă.

Excelentă în Entertainment Non TV:

Echipa Times New Roman

Pentru că reusesc să ne facă să zâmbim din nimic, pentru felul relaxat în care se joacă cu brandurile si pentru spiritul de auto ironie.

Excelentă pentru Educatie în Marketing si Comunicare

Afrodita Blasius - Bridge Communication

Pentru contributia la ceea ce este astăzi scoala IAA, pentru că a format generatii întregi de cursanti, pentru felul în care, prin exemplul personal de verticalitate si integritate contribuie la imaginea unei industrii întregi. 

Sorin Psatta - BBDO

Pentru dăruirea cu care, de 20 de ani, împleteste cariera de profesor cu munca de agentie, pentru că duce în scoli tot ce e mai nou in industrie si pentru numărul mare de profesionisti de comunicare la formarea cărora a contribuit.


Premiul de Excelentă pentru Tânăra Sperantă a Anului – acordat de filiala IAA Young Professionals

Ioana Filip - McCann

Pentru numeroasele distinctii primite în 2013.


Personalitatea Anului în Marcomm

Sorin Psatta - BBDO

Distinctie acordată în urma votului celor prezentia la Gala Premiilor de Excelentă IAA 2014

Premiile  Speciale de Excelenta Pentru 20 de ani IAA

Clienti:
 
Hans Dewaele - Procter&Gamble (în numele echipei de directori de marketing a companiei)

Pentru constanta si consecventa în constructia brandurilor P&G, pentru înaltele standarde profesionale si etice promovate si pentru modul în care aceste branduri au stat aproape de români în ultimii 20 de ani.

Agentii:

Adrian Botan – McCann

Pentru consecventa de care dă dovadă în a demonstra că publicitatea din România e creativă si merită premiată. Pentru nenumăratele campanii care au depăsit granitele ca notorietate si pentru cele mai multe premii de creatie din palmares.

Media:

Adrian Sârbu

Pentru vizionarismul si leadershipul cu care a construit cel mai complet si mai profesionist trust de media din România, pentru vointa de a fi mereu inovator si pentru sutele de profesionisti pe care i-a format si inspirat în ultimii 20 de ani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar