transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2014

Razboiul depozitelor: New York si Dosarele extraterestrilor - premiere la History

Razboiul depozitelor: New York si Dosarele extraterestrilor - premiere la History

HISTORY, numărul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din România, va difuza în a doua jumătate a lunii martie noi seriale si noi sezoane ale unora dintre cele mai populare emisiuni. Premierele acestei luni sunt “Războiul depozitelor: New York” si “Dosarele extraterestrilor”, iar “Colectia de la Count’s Kustoms” si “Restaurări” revin cu noi episoade.

În fiecare vineri, de la 21:00, “Războiul depozitelor: New York” urmăreste un grup de exploratori urbani care au pornit într-o vânătoare modernă de comori pierdute. New York-ul este cel mai populat oras din SUA si nenumărate obiecte valoroase se ascund în depozitele din oras si din împrejurimi. Joe P, Mike, Candy si Courtney, Chris, Tad si licitatorul John Luke participă la cursa pentru găsirea si cumpărarea comorilor uitate ale New York-ului.

“Dosarele extraterestrilor” este noul serial difuzat de HISTORY în fiecare duminică, de la 21:00. “Dosarele extraterestrilor” examinează o serie de documente referitoare la întâlniri cu extraterestri sau cu OZN-uri, desecretizate în 2011, când a intrat în vigoare Legea Libertătii Informatiei. Pe baza acestor informatii nou-descoperite, serialul reexaminează dovezi-cheie si urmăreste piste în desfăsurare. “Dosarele extraterestrilor” investighează aparitii publice de OZN-uri, răpiri, musamalizări ale guvernelor si noi relatări despre extraterestri de pe tot globul.

În plus, examinează documentele pentru a vedea cum ne-au influentat vizitele extraterestrilor trecutul si ce influentă ar putea avea asupra viitorului nostru. Acest serial îi va captiva pe cei care cred în extraterestri si îi va face pe sceptici să-si pună la îndoială convingerile.

“Colectia de la Count’s Kustoms”, serialul cu una dintre cele mai mari audiente pentru HISTORY în 2013, revine în fiecare joi, de la 21:00. Marele iubitor de masini sport si motociclete americane, Danny “Contele” Koker, se întoarce cu al treilea sezon. În Las Vegas, unde majoritatea oamenilor pariază în cazinouri, Danny pariază pe masini si motociclete. Când vede un vehicul pe care îl vrea, va face tot ce poate pentru a-l cumpăra si a-l restaura.

Al patrulea sezon din “Restaurări” este difuzat în fiecare joi, de la 22:00, după “Colectia de la Count’s Kustoms”. Premiera noului sezon are loc pe 20 martie, urmărindu-l din nou pe Rick când încearcă să readucă cât mai multe relicve la frumusetea de odinioară. De la Cadillacuri la automate de Coca Cola, Rick caută să obtină cele mai bune preturi pentru vechiturile americane, înainte ca el si echipa sa de la “Rick’s Restorations” să treacă la treabă si să le transforme în antichităti valoroase.

HISTORY este numărul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din România si principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în urmă cu un an, în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV si Orange TV.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkservice
A1F6WC Say, you got a nice blog.Really looking forward to read more. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar