transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-05-2014

Romtelecom ofera cea mai cuprinzatoare grila de canale Discovery Networks, inclusiv, in exclusivitate, noul ID Xtra

Romtelecom ofera cea mai cuprinzatoare grila de canale Discovery Networks, inclusiv, in exclusivitate, noul ID Xtra

Clientii Romtelecom vor avea acces în curând la cel mai cuprinzător portofoliu de canale Discovery Networks din România, inclusiv de cel mai nou canal, axat pe zona de mister si suspans si disponibil în exclusivitate: ID Xtra.

Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum si ID Xtra, disponibil în exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament. ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe continut din zona de mister si suspans, care dezvăluie povesti fără egal si mistere captivante din viata reală, într-un format modern si atractiv. Telespectatorii din România se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea „Tabloid” a lui Jerry Springer, în care cunoscutul prezentator promite să răspundă curiozitătilor celor mai iscoditoare minti, dezvăluind povesti bizare de viată.

Grila de programe a Romtelecom include si continut exclusiv pentru pasionatii de sport, prin Dolce Sport care aduce, în exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series si alte competitii faimoase. Mai mult, în functie de abonamentul detinut, clientii au la dispozitie si o suită de până la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzică (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) si documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD).

„Prin oferta de vară, Romtelecom îsi reconfirmă promisiunea de a oferi continut de calitate pentru toate gusturile. Discovery este un brand recunoscut la nivel international, prin urmare ne bucură că suntem singurul operator care poate oferi clientilor săi avantajul de a detine toate canalele din oferta sa.

Supercompetitiile disponibile în exclusivitate la Dolce Sport, dar si de celelalte canale din grilă, fac din oferta de televiziune de la Romtelecom una într-adevăr pentru toate gusturile”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Romtelecom si Cosmote România.

„Suntem încântati să anuntăm astăzi, în parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din România, care furnizează continut unic din zona de mister si suspans, consolidând în acelasi timp portofoliul nostru si transformându-l astfel într-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Având în vedere specificul si unicitatea continutului, suntem încrezători ca ID Xtra va fi foarte bine primit de către telespectatorii din România”, a declarat Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.

Oferta poate fi achizitionată telefonic, prin apel la 1930, online pe www.romtelecom.ro si în reteaua de magazine Romtelecom, Cosmote si Germanos.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jimmy
Well, you can, but I\'m not sure if this is right. Check Microsoft and see. If not, I\'m sure a sales associate at an Electronic store would be happy to ansewr it. I have a Zune too, but I\'m considering to subscribe to another website with free downloads. There are more than Zune.com to get unlimited though that are just as good! So consider your options before you do that, and maybe research more. Hope this could help!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar