transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-08-2014

Romtelecom si Cosmote au selectat agentiile pentru servicii media si de creatie

Romtelecom si Cosmote au selectat agentiile pentru servicii media si de creatie

Romtelecom si COSMOTE România anuntă agentiile câstigătoare pentru contul comun. Astfel, GMP se va ocupa de serviciile de creatie, iar Media Investment, de serviciile media. Agentiile au semnat un contract de 2 ani.

Procesul de selectie a fost unul complex, implicând numeroase etape si a beneficiat de suport din partea Grupurilor.

Selectia serviciilor de creatie a inclus unele dintre cele mai importante agentii de pe piata românească, care si-au demonstrat abilitătile, bazându-se atât pe criterii tehnice, cât si financiare. Prin urmare, serviciile de creatie vor fi preluate de GMP. Agentia s-a clasat prima, în functie de următoarele criterii: abordare strategică si creativă, răspuns rapid si eficientă. GMP va furniza servicii de advertising standard (strategie, creatie, servicii clienti, productie de advertising) pentru întreg portofoliul de branduri al companiilor, pentru o perioadă de doi ani.

Pentru serviciile media, cele mai importante cinci companii din industrie din punct de vedere al veniturilor s-au calificat în procesul de selectie.

Agentia selectată a fost Media Investment, ca urmare a evaluării strategiei media, a instrumentelor si metodelor propuse, precum si a preturilor. Media Investment se va ocupa de servicii media si de planificare pentru grupul de companii COSMOTE si Romtelecom, pentru următorii doi ani.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piata românească de telecomunicatii, Romtelecom ofera astăzi o gamă completă de servicii de comunicare si divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune, internet si voce. La finalul primului  trimestru al lui 2014, Romtelecom avea peste 4,84 milioane de abonamente în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă si voce, precum si solutii complexe de business ICT.

COSMOTE România avea aproximativ 6 milioane de clienti la 31 martie 2014. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai putin de cinci ani, COSMOTE România si-a depăsit competitorii în ceea ce priveste acoperirea natională a retelei. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,5 milioane de clienti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mehmet
La cite cuvinte si eespxrii englezesti foloseste am impresia ca nu o duce prea mult capul. Iar dupa ce am citit despre interviul corectat de citeva ori din Wall-street imi dau seama ca nu gresesc.Eu dupa 11 ani de trait intre vorbitori de lb engleza nu pocesc limba romana ca Bogdana din Romania.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar