transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-04-2014

Saptamana campionilor la AFI Palace Cotroceni

Saptamana campionilor la AFI Palace Cotroceni

Între 7 si 12 aprilie, AFI Palace Cotroceni va găzdui „Săptămâna campionilor”, în cadrul proiectului educational „scoala Altfel”. „Săptămâna campionilor” dă posibilitatea copiilor de a se întâlni în fiecare zi cu mari campioni ai României din diferite sporturi, printr-o actiune organizată de AFI Palace Cotroceni si CSA Steaua Bucuresti.

De-a lungul timpului, prin activitătile si zonele de relaxare puse la dispozitie în incinta centrului comercial, AFI Palace Cotroceni a sustinut sportul si sănătatea prin sport, pentru un stil de viată echilibrat. În acest an, AFI Palace Cotroceni a ales să marcheze săptămâna educativă “Altfel” printr-o serie de manifestări sportive, cu participarea unor mari nume din lumea sportului.

Timp de sase zile, între 13:00 si 15:00, sase campioni români vor intra în dialog cu toti copiii prezenti în AFI Palace Cotroceni, dezvăluindu-le secretele din spatele performantelor, oferind autografe si premii speciale.

În “Studioul Campionilor”, amplasat lângă patinoarul din AFI Palace Cotroceni, copiii, părintii, cadrele didactice si ceilalti vizitatori îi vor putea întâlni pe: Camelia Potec, campioană olimpică la înot (luni); Virgil Stănescu, căpitanul echipei de baschet Steaua (marti); Sandra Izbasa, dublă campioană olimpică la gimnastică (miercuri); Alina Dumitru, campioană olimpică la judo (joi); Vasile Stângă, golgheterul campionatului mondial de handbal din Spania, 1982 (vineri); Ana-Maria Brânză, dublă campioană mondială la scrimă (sâmbătă).

Pe durata întâlnirilor, pe patinoar vor fi prezentate momente de patinaj artistic si diferite actiuni sub conducerea instructorilor de fitness din cadrul sălii Pure Health & Fitness din incinta centrului comercial. De asemenea, copiii prezenti în “Studioul Campionilor” vor putea beneficia de lectii gratuite de hochei si patinaj si vor putea câstiga carduri cu autografele marilor campioni, abonamente la bazinul olimpic de înot Steaua si diverse alte cadouri puse la dispozitie de colaboratorii AFI Palace Cotroceni.

În plus, AFI Palace Cotroceni si partenerii săi oferă pachete speciale pentre prescolari, elevi si tineri:

Cinema City pune la dispozitie bilete la film la preturi speciale (mai multe detalii despre filmele incluse în program sunt disponibile pe site-ul Cinema City si pe pagina de Facebook), pentru copiii sub 10 ani si pentru grupuri.Patinoarul Cotroceni on Ice oferă preturi preferentiale pentru copii, elevi si studenti.

Amckart (karting) oferă reduceri de 20% la pretul biletelor pentru copii, elevi si studenti.

Vans oferă o reducere de 25% pentru tinerii ce vizitează magazinul din AFI Palace Cotroceni.

„scoala Altfel” este o săptămână special selectată de Ministerul Educatiei Nationale pentru a fi dedicată activitătilor extracurriculare si extrascolare. Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor prescolari, a elevilor si a cadrelor didactice în diverse proiecte care să răspundă intereselor si preocupărilor copiilor, care să le pună în valoare talentele si abilitătile si să le stimuleze participarea la actiuni cât mai variate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar