transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-07-2014

Serviciile de Mobile Advertising AdPlus ale Vodafone Romania vor fi vandute in parteneriat cu Httpool, Mediapost Hitmail, Tarsago Romania si Mobuy

Serviciile de Mobile Advertising AdPlus ale Vodafone Romania vor fi vandute in parteneriat cu Httpool, Mediapost Hitmail, Tarsago Romania si Mobuy

Vodafone Romania a semnat noi parteneriate pentru vanzarea solutiilor de Mobile Advertising, prin care gama de servicii AdPlus beneficiaza de o mai buna acoperire in tara. 

Astfel, serviciile de publicitate bazate pe canalele SMS si MMS vor fi reprezentate la vanzare de Httpool Online and Mobile Advertising si de Mediapost Hitmail. De asemenea, Tarsago Romania devine partener exclusiv pentru vanzarea serviciilor de publicitate prin Bill Insert (pliante introduse in facturile tiparite Vodafone), iar Mobuy continua sa fie partner exclusiv al aplicatiei pentru smartphone care aduce utilizatorii mai aproape de brand-urile lor preferate. Aplicatia Mobuy poate fi descarcata gratuit din Google Play si Appstore.

„Prin extinderea relatiilor cu noii parteneri, dorim sa impulsionam piata locala de Mobile Advertising. Vodafone isi continua planurile de extindere si de inovare pornite in urma cu peste cinci ani si va investi in acest segment, atat din punct de vedere tehnologic, cat si al diversitatii ofertelor din portofoliu,” a spus Horatiu Dimulescu, Manager M-Commerce & Wholesale, Vodafone Romania.

Serviciul de Mobile Advertising ofera posibilitatea de a transmite mesaje comerciale si continut personalizat clientilor Vodafone, prin diverse canale media (SMS Push, SMS insert, MMS Push, Bill insert, aplicatia Mobuy).

De asemenea, serviciul permite selectarea precisa a audientei, in functie de multiple criterii de segmentare actualizate frecvent, alegerea momentului expunerii la mesaj, precum si optiunea de a realiza campanii interactive cu raspuns in timp real.

Pentru activarea serviciului AdPlus, clientii Vodafone Romania pot suna gratuit la numarul de telefon *567.

Doar clientii Vodafone Romania care opteaza pentru activarea serviciului AdPlus pot primi mesaje comerciale pe telefonul mobil.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienti, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar