transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-07-2014

Serviciul de livrare gratuita de la tocmai.ro a atras interesul celor ce posteaza anunturi

Serviciul de livrare gratuita de la tocmai.ro a atras interesul celor ce posteaza anunturi

Anunturile postate pe site-ul tocmai.ro – cel mai mare site de anunturi din România – si marcate cu simbolul ”Livrare gratuită si verificare colet” au cunoscut o crestere accelerată în ultima perioadă. Astfel, în prezent peste 300.000 de români pot cumpăra produse de pe tocmai.ro, beneficiind de transport gratuit pentru acestea. Cele mai populare categorii de produse de pe site sunt  electronicele si electrocasnicele, dar si produsele pentru mame si copii.  

”În prezent, pe site-ul tocmai.ro se află deja peste 300.000 de anunturi postate, marcate cu simbolul Livrare gratuită si verificare colet, de care cumpărătorii pot beneficia simplu si rapid. Utilizatorii au început deja să se obisnuiască cu avantajele oferite de acest serviciu si asta nu poate decât să ne bucure.

Dincolo de economisirea costului de transport în cadrul tranzactiei, am sesizat că posibilitatea de verificare a coletului la sosire elimină îndoielile consumatorilor cu privire la concordanta produsului cu fotografia prezentată pe site, starea de functionare a acestuia, prezenta tuturor componentelor în cutie si asa mai departe. Astfel, oamenii au devenit si mai încrezători si mai deschisi în privinta comertului pe tocmai.ro.”, sustine Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Ponderea cea mai mare din totalul anunturilor postate pe tocmai.ro si marcate cu simbolul Livrare gratuită si verificare colet este detinută de categoria electronice si electrocasnice - telefoanele mobile, gadget-urile, calculatoarele si accessoriile aferente. O crestere semnificativă s-a înregistrat, însă, si pentru produsele dedicate mamelor si copiilor (din categoria Modă-Articole personale de pe site), indiferent că discutăm despre haine sau jucării. 

”Nu este un lucru chiar neasteptat faptul că electronicele si electrocasnicele – cu precădere gadget-urile si telefoanele mobile – se află în plină ascensiune pe site, în ceea ce priveste numărul de anunturi postate, marcate cu Livrare gratuită si verificare colet. Pentru utilizatorii din segmentul tânăr mai ales, gadgeturile se perimează repede, astfel acestia se află în permanentă căutare a unor noi oferte, pentru a fi în linie cu trendurile actuale.”, adaugă Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Serviciul “Livrare gratuită si verificare colet”, pus la dispozitie de tocmai.ro, oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse comercializate pe site. Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg, în localitătile standard FAN Courier. Pentru celelalte zone, pretul este calculat în functie de greutatea coletului si destinatie.

Astfel, tocmai.ro încurajează tranzactiile pe site, eliminând costurile de transport, care până acum erau achitate de vânzători sau cumpărători. În plus, acelasi serviciu aduce beneficii si pentru cumpărători, care au la dispozitie 7 minute pentru verificarea produsului primit, înainte de a achita contravaloarea acestuia. În momentul în care destinatarul s-a asigurat că articolul este exact cel comandat, acesta va achita ramburs suma agreată cu vânzătorul.

Pentru a beneficia de serviciul de livrare gratuită, vânzătorii trebuie doar să activeze această optiune, prin simpla modificare a unui anunt deja existent sau prin adăugarea unui anunt nou. Pasul următor este să plaseze comanda de livrare, completând în formularul afisat datele primite de la cumpărător.

Serviciul este disponibil pe tocmai.ro începând cu data de 16 aprilie 2014, iar prin intermediul acestuia, vânzătorii pot trimite produsele afisate pe tocmai.ro pe întreg teritoriul României, prin FAN Courier.

Cumpărătorul trebuie să urmărească pe site anunturile care au eticheta “Livrare gratuită si verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. După ce a luat legătura cu vânzătorul, trebuie doar să-i comunice acestuia datele de livrare si numărul de telefon la care poate fi contactat de către curier.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar