transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-03-2014

Sorin Blaga - noul managing director al Wave Division

Sorin Blaga - noul managing director al Wave Division

Wave Division anuntă recenta numire a lui Sorin Ioan Blaga în functia de managing director. Din noua pozitie, Sorin Ioan Blaga este responsabil de elaborarea planului de afaceri si a strategiei de marketing si vânzări, având în vedere vasta sa experientă anterioară, în domeniu. Sorin Ioan Blaga va fi, de asemenea, direct implicat în dezvoltarea afacerilor companiei si relatia cu partenerii si clientii grupului Wave Division.

Sorin Ioan Blaga are o experientă de peste 20 de ani ani în domeniul marketingului si comunicării, dintre care treisprezece petrecuti la Philip Morris România, unde a avut un rol major în dezvoltarea companiei pe piata românească. Ultimul post ocupat în cadrul Philip Morris Romania a fost cel de director marketing România si Bulgaria. Cariera sa profesională include pozitia câstigată ulterior în cadrul grupului Rompetrol, unde Sorin Ioan Blaga a lucrat timp de patru ani ocupând functia de Vicepresedinte (grup director) Marketing si Comunicare, fiind responsabil cu  planificarea, dezvoltarea si punerea în aplicare a tuturor activitătilor de retail si corporate marketing ale companiei, precum si cu strategiile de comunicare internă si externă. Pentru o perioadă de un an, Sorin Ioan Blaga a fost director de marketing al trustului Adevărul Holding. Sorin Ioan Blaga este cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA si al Masterului în Marketing, Publicitate si Relatii Publice organizat de SNSPA în parteneriat cu The University of Sheffield.

,,Vin după ani de experiente foarte intense din postura de client si sunt onorat de alegerea grupului  Wave Division, foarte deschis la o schimbare de abordare în raport cu piata si clientii.

Noua pozitie pe care o ocup acum este o provocare pentru  cariera mea profesională pentru ca mă alătur unei echipe de tineri profesionisti, ceea ce mă obligă pe mai departe la performantă si prestatie excelentă. Imi doresc să aduc o contributie reală la cresterea afacerilor grupului, dezvoltarea portofoliului de clienti si a  segmentului ei de piată”,  a declarat Sorin Ioan Blaga.

„Îi urez bun venit lui Sorin Ioan Blaga în cadrul echipei  noastre si sunt convins că profesionalismul, experienta ca si client al agentiilor de publicitate si competentele lui sunt atuuri, care ne vor sprijini să punem în practică planurile noastre. Ne dorim să crestem si să dezvoltăm relatii mai strânse cu clientii si partenerii nostri iar venirea lui Sorin Ioan Blaga este în linie cu noua noastră viziune.”, a spus Al Kamara, Fondator Wave Division.

Sorin Ioan Blaga a studiat la  Facultatea de Automatică si Calculatoare din cadrul Universitătii Politehnice din Iasi si detine un MBA obtinut la Open University Business School din Marea Britanie.


Wave Division este cea mai mare agentie de consumer engagement din România, cu o activitate de peste 14 ani si o retea dezvoltată în 72 de orase. Prin intermediul celor 6 arii de expertiză (servicii integrate de In-Store Marketing, Events & Experiential Marketing, Digital Couponing, Interactive – RFID & Loyalty Marketing, Sports Marketing si 360 de grade Creative), Wave Division a generat anual peste 18 milioane de interactiuni cu consumatorii, demonstrându-si expertiza pentru un portofoliu semnificativ de clienti, cu care a lucrat de-a lungul anilor: P&G, Lidl, Tuborg, De Silva Group, Tchibo, Heidi, Mega Image, Cora, Julius Meinl, Royal Canin, Strauss, Promenada, Pepsi Lay’s, Parmafood, Covalact, Wopa, Axa Asigurari, Rio Bucovina, Esarom, Aquaris Veritas, Indesit, Smartree, Forraiker, Mc Donald’s, Coca Cola, Real Hypermarket, Danone, Heineken, Hochland, L’Oreal, Reckitt Benckiser si Samsung.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar