transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-02-2024 4.6073 lei 4.9759 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-11-2013

Studiul Schimba vechiul cu VEKA - deformarea si slaba izolare sunt cele mai mari probleme intalnite la tamplaria de calitate inferioara

Studiul Schimba vechiul cu VEKA - deformarea si slaba izolare sunt cele mai mari probleme intalnite la tamplaria de calitate inferioara

VEKA România a desfăşurat în perioada 1 - 27 octombrie proiectul „Schimbă vechiul cu VEKA” pe site-ul www.fereastraveka.ro, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-şi exprima motivele nemulţumirii cu privire la ferestrele de tip termopan pe care le deţin.

Deformarea tâmplăriei – cea mai frecventă problemă

Conform răspunsurilor participanţilor la proiectul „Schimbă vechiul cu VEKA”, 76% dintre respondenţi se confruntă cu fenomenul deformării tâmplăriei. Deşi reprezintă o investiţie majoră pentru orice beneficiar, tâmplăria termoizolantă de calitate inferioară nu are capacitatea de a asigura durabilitatea ferestrei pe termen lung şi foarte lung. Prin comparaţie, ferestrele realizate din profilele de clasa A pot funcţiona şi 50 de ani, dacă sunt întreţinute corespunzător şi montate corect.

Fenomenul deformării atrage după sine şi imposibilitatea de a mai închide corect fereastra tâmplăriei, problemă cu care se confruntă 45% dintre respondenţi. Factorii extremi de mediu, precum îngheţul sau canicula (fenomene meteorologice specifice climei din România), acţionează în timp asupra tâmplăriei de calitate inferioară şi o deteriorează, cauzând probleme majore. O tâmplărie termoizolantă realizată din profile de clasa A, precum toate soluţiile din portofoliul VEKA România, rezistă mult mai mult în faţa factorilor externi, iar pentru solicitările speciale profilele pot fi placate la exterior cu aluminiu, pentru un plus de protecţie.
  
„Am hotărât să demarăm acest proiect, pentru că ne doream să aflăm care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă românii, atunci când discutăm despre tâmplăria de  calitate inferioară.

Într-un fel, statisticile adunate nu se află departe de informaţiile pe care noi le deţineam. Sperăm, însă, ca toţi consumatorii să aibă de învăţat din experienţele negative ale celorlalţi şi să realizeze cât de important este să se informeze înainte de a lua decizia de achiziţie. Aşa cum reiese şi din statistici, tâmplăria termoizolantă este o investiţie pe termen lung şi trebuie făcută întotdeauna în cunoştinţă de cauză.”, declară Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România.

Izolare termică şi fonică scăzută în cazul profilele de calitate inferioară

Deşi în ultima perioadă se discută tot mai mult despre eficienţa termică şi fonică a tâmplăriei termoizolante, profilele de calitate inferioară nu respectă întotdeauna normele în vigoare. Acest fapt s-a reflectat şi în răspunsurile primite în cadrul proiectului „Schimbă vechiul cu VEKA”. 63% dintre respondenţi au afirmat că ferestrele lor nu izolează termic în mod corespunzător, permiţând curentului să treacă prin ele. De aici apar şi alte neplăceri, pentru că izolarea slabă favorizează apariţia condensului (54% dintre respondenţi) şi chiar a mucegaiului (43% dintre respondenţi). Plecând de la specificul climei din România, VEKA a preîntâmpinat aceste probleme prin crearea standardului minim aferent pieţei autohtone – sistemele cu minim 5 camere interioare de izolare. Acestea pot oferi o soluţie optimă de izolare termică, atât în condiţiile caniculei de peste vară, cât şi în cazul gerului iernii.

Mai mult decât atât, VEKA România a introdus, concomitent cu celelalte pieţe europene, noua platformă sistem SOFTLINE 82, cu 6 camere interioare de izolare în toc şi 7 în cercevea. SOFTLINE 82 are o adâncime de 82 mm şi beneficiază în plus de un sistem eficient de etanşare cu garnitură mediană. SOFTLINE 82 oferă beneficii majore de izolare termică la o dimensiune a profilului mai redusă, compatibilă şi cu nevoia de reabilitare termică a clădirilor vechi, dar, în plus, este certificat a fi folosit şi în cazul construcţiilor de case pasive.

Din totalul celor 2121 de respondenţi care au participat la proiectul „Schimbă vechiul cu VEKA”, 27% au menţionat că deţin actualele ferestre de maxim 5 ani, 42% între 5 şi 10 ani, 19% între 10 şi 20 de ani, iar 12% nu au schimbat ferestrele de peste 20 de ani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar